Speelattributen

Speelattributen of speelaccessoires voor houten speeltoestellen of houten schommel waaronder schommels, klimtouwen, touwladders, knopentouw, babyschommels, rekstokken, ringensets, klimstenen, maar ook allerlei schommelhaken en grondankers zijn hier te vinden.

Bestelt u uw nieuwe speelattributen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u speelattributen voor speeltoestellen per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

68 Resultaten

Pagina

68 Resultaten

Waarom kiezen voor speelattributen voor houten speeltoestellen

Speelattributen geven onze houten speeltoestellen veel variatie en daarmee extra speelplezier. U kunt een speeltoestel afwisselen met schommelzitjes, klimtouwen, touwladders, rekstokken of ringen. Voor de jongste kinderen hebben we de babyschommels en een 3 in 1 meegroeischommel in het assortiment. Ook reuze handig omdat deze meegroeischommel natuurlijk wat langer meegaat. Zijn de kinderen al iets groter dan kunt u de overige speelattributen gebruiken. Natuurlijk vindt u bij Intergard ook grondankers voor het verankeren van een speeltoestel en rubberen tegels voor extra veiligheid in het ruime assortiment. Maar ook speeltoestelverbinders in verschillende diameters, voor het zelf bouwen van een schommel/speeltoestel. Buiten spelen is zeer goed voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen laten hun fantasie de vrije loop, bouwen weerstand op, het versterkt het immuunsysteem en het is goed voor de ontwikkeling van hun motoriek. De speelattributen zijn allemaal gekeurd volgens de Europese richtlijnen EN71 en daarmee heeft u een kwalitatief goed product in handen.

Welke materialen zijn gebruikt voor de speelattributen

De speelattributen zijn gemaakt van kunststof, hout, staal of een combinatie hiervan. De touwen zijn gemaakt van PP polypropyleen wat zeer duurzaam en weerbestendig is. Verder is de lengte van de touwen verstelbaar, zodat de speelattributen eenvoudig aan te passen zijn aan de lengtes van het houten speeltoestel of de kinderen. Aan de uiteinden van de touwen zijn stalen ringen bevestigd, zodat u de speelattributen eenvoudig met behulp van schommelhaken aan het houten speeltoestel kunt bevestigen

Speelattibuten kopen

Wilt u een speelattributen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u het artikel voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn speelatrributen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating