Compostbak

Compostbak of compostsilo voor het maken van natuurlijke compost. Eenvoudig en snel te monteren dankzij het systeem met inschuifbare scharnieren, volledig inklapbaar, dus makkelijk op te bergen. Door toevoeging van thermolen tijdens het productieproces van de wanden, is er een constante hoge temperatuur, zodat het afval sneller wordt afgebroken. U kunt uw eigen compost dan gebruiken voor het zaaien en planten..

Bestelt u uw nieuwe compostbak bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

5 Resultaten

5 Resultaten

Waarom kiezen voor een compostbak

Wanneer u kiest voor onze compostbak dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. U kunt uw eigen ecologische compost maken en gebruiken voor het zaaien en planten in uw tuin. Door toevoeging van thermolen tijdens het productieproces van de wanden, is er een constante hoge temperatuur, zodat het afval sneller wordt afgebroken. Leverbaar in verschillende afmetingen. Compost verbetert de stikstofhuishouding, de zuurgraad en lucht- en waterhuishouding en is zeer voedzaam.

Waaruit bestaat onze compostbak

Onze compostbak is gemaakt van bestendig polypropyleen in de kleur zwart. Eenvoudig en snel te monteren dankzij het systeem met inschuifbare scharnieren, volledig inklapbaar, dus makkelijk op te bergen.

Compostbak kopen

Wilt u degelijke en mooie compostbak kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn compostsilo's niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes Bent u tevens op zoek naar een manier om uw lelijke kliko op te bergen? Kijk dan ook eens op kliko ombouw