Glijbanen kunststof

Glijbanen kunststof HDPE voor houten speeltoestellen of schommels in blauw, groen, geel en rood gefabriceerd uit polietileen met grote dichtheid HDPE, voor platvormhoogtes van 125cm en 150cm met vooruitstekend deel voor eenvoudige aanleg op platvorm speeltoestel / speeltoren en wateraansluiting voor de tuinslang voor extra speelplezier, inbouwbreedte 41cm, TÜV/CE gecertificeerd en daarmee goedgekeurd voor kinderen TÜV CE EN 71-1,-2,-3,-8,-9

Bestelt u uw nieuwe kunststof glijbanen HDPE bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kunststof glijbanen per pallet of volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

27 Resultaten

27 Resultaten

Waarom kiezen voor een kunststof glijbaan HDPE

Een kunststof glijbaan gemaakt van HDPE is een volledig recyclebaar en erg sterk product. Wij leveren kunststof glijbanen HDPE in verschillende kleuren, afmetingen en platformhoogtes. Enkele glijbanen hebben een extra golf en een wateraansluiting. Zo kunt u zelf uw waterglijbaan maken, wat de pret voor kinderen natuurlijk extra verhoogt.

Waaruit bestaan onze kunststof glijbanen HDPE

Kunststof glijbanen HDPE is High Density Polyetheen, of Hoge Dichtheid Polyetheen. Dit is het meest gebruikte kunststof (plastic). Ook wel kortweg polyetheen genoemd. Dit is een volledig recyclebaar product wat veel in onze huishoudens gebruikt wordt. TÜV/CE gecertificeerd en daarmee goedgekeurd voor kinderen.

Kunststof glijbanen HDPE kopen

Wilt u een kunststof glijbaan kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u het artikel voor de laagste prijs. Alle vermelde prijzen zijn dus per complete set inclusief.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn glijbanen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating