Poortframes

Poortframes voorkomen het kromtrekken van houten poorten of tuinpoorten en zijn verkrijgbaar van 90cm breed tot 150cm breed. Poortframes vanaf 120cm zijn voorzien van 3 ophangpunten voor extra stabiliteit. De hoogte kunt u zelf bepalen door middel van de gekozen lengte van schuttingplanken. De schuttingplanken worden aan het poortframe bevestigd door middel van zelfborende schroeven. Alle poortframes zijn gemaakt van ST37 kokerprofiel en zijn vuurverzinkt of thermisch verzinkt tot 60 micron wat roestvorming voorkomt.

Bestelt u uw poortframe bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u poortframes per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze poortframes.

Meer

12 Resultaten

12 Resultaten

Waarom kiezen voor poortframes

Wanneer u kiest voor poortframes dan kiest u voor een product om uw eigen tuinpoort te creëren op iedere gewenste maat. U schroeft eenvoudig uw planken op het poortframe. Grenen planken, hardhout of totaal iets anders, u maakt uw poort zoals u deze wenst. De poortframes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Bij de hoogte 155cm kunt u de planken verticaal plaatsen. Bij de hoogte 180cm is het raadzaam de planken horizontaal te plaatsen. Voor het ophangen van een poortframe heeft u plaatduimen nodig, deze vindt u ook bij ons in het assortiment. Verder hebben we poortframes met en zonder slotkast. Het voordeel van een poortframe met slotkast is dat u geen uitsparing in het hout meer hoeft te maken voor het slot.

Waaruit bestaan onze poortframes

Onze poortframes bestaan uit vuurverzinkt of thermisch verzinkt staal tot 60 micron om roestvorming te voorkomen. Ook voorkomt een poortframe het krom trekken van uw poort.

Schuttingplanken voor poortframes

Schuttingplanken voor poortframes zijn verkrijgbaar in chroomvrij geïmpregneerd grenen, hardhout of in milieuvriendelijk modiwood. De hoogte van de tuinpoort kunt u zelf bepalen door de lengte van de schuttingplank van uw voorkeur te kiezen, maar meestal wordt er gekozen voor een lengte van 180cm, aangezien de tuinpoort minimaal 10cm boven de grond moet worden geplaatst.

Sloten voor poortframes

De poortframes kunnen, indien gewenst, tevens worden voorzien van een dag- en nachtslot compleet met krukgarnituur, zodat u uw tuinpoort solide en veilig kunt afsluiten.

Poortframes kopen

Wilt u een degelijke en mooie poortframe kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het poortframe zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een poortframe niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen of tuinpoorten