Blokhutten

Heeft u een ruime tuin en wilt u er een houten huis, tiny house of blokhut plaatsen? Of wilt u een mooi houten chalet op uw favoriete camping laten plaatsen? Kies dan voor onze blokhutten. Niets brengt u dichter bij de natuur dan wakker worden met de geur van hout en de zon die naar binnen kruipt.

En kiest u voor een blokhut van Intergard, dan weet u dat u profiteert van de scherpste prijzen. Bent u wederverkoper en koopt u blokhutten per volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer informatie over onze blokhutten

lees meer...

8 Resultaten

Waarom kiezen voor een blokhut of tiny house?

Blokhutten zijn een goedkoop alternatief voor een gewoon huis, maar ook ideaal als houten chalet voor op de camping als een soort van buitenhuis. De blokhutten zijn volledig uitgerust met een badkamer, keuken en slaapkamers. Hiermee heeft u alle benodigheden onder 1 dak. Ideaal voor wanneer u zich terug wilt trekken uit het drukke leven en tot rust wil komen in uw tweede huisje.

In ons assortiment vindt u diverse blokhutten, elk met hun eigen afmetingen en lay-out. Zo zit er voor iedereen de perfecte blokhut bij.

Waaruit bestaan de blokhutten of tiny house?

Wij gebruiken voor onze houten blokhutten hoogwaardig Scandinavisch vuren. Dit hout wordt gewonnen uit verantwoord bosbeheer en is van nature sterker en duurzamer. Ook bevat het hout minder noesten en hars dan andere vuren. Dit betekent dat het hout minder snel verrot, vervuild of vochtig wordt en dus ook langer meegaan. Daarom geven wij 10 jaar garantie op onze blokhutten.

Onze houten huizen of lodges worden geleverd inclusief houten vloer. Zowel de vloer als het dak zijn ontworpen volgens een mes en groef systeem. Hiermee schuift u de planken makkelijk in elkaar, waarnaar ze stevig vast blijven zitten.

Let op: onze blokhutten worden NIET geleverd met dakshingles. Wilt u deze erbij bestellen, neem dan een kijkje in ons overzicht van de dakshingles. Het aantal benodigde m2 dakshingles berekent u door de oppervlakte van de blokhut te vermenigvuldigen met 1,5.

Monteren van de blokhut

Het monteren van de blokhut is eenvoudig. Bij elk exeplaar ontvangt u een handleiding waarmee u stap voor stap uw nieuwe blokhut in elkaar zet.

Komt u er niet uit met monteren, of wilt u er uberhaubt geen omkijken naar hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u dan een lijst met vertrouwde partners geven, zodat u zeker weet dat u de beste partij inschakelt voor het monteren van uw houten blokhut

Kleine blokhutten

Wilt u lievere een kleinere blokhut, bijvoorbeeld als opslag, of alleen om een overdekte zithoek in je tuin te creeren? Kijk dan bij onze houten tuinhuisjes. Deze bevatten dezelfde kwaliteiten als onze blokhutten maar dan in een kleine variant.

Blokhutten kopen

Wilt u een degelijke en mooie blokhut kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het tuinhuisje zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.