Duimhengen geelverzinkt

Duimhengen voor poorten of tuinpoorten geelverzinkt. Duimhengen geelverzinkt of hengen worden in combinatie met plaatduimen geelverzinkt gebruikt als ophangsysteem bij het monteren van tuinpoorten of houten poorten, poortdeuren, deuren en houten tuinpoortjes van tuinhekken. De plaatduimen worden aan de ene kant aan de houten paal of houtwerk bevestigd, de duimhengen aan de poort waarna men de poort eenvoudig in de plaatduimen kan hangen. Een snel en eenvoudig systeem om tuinpoorten te plaatsen.

Bestelt u uw nieuwe duimhengen geelverzinkt bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

18 Resultaten

18 Resultaten

Waarom kiezen voor duimhengen geelverzinkt

Ons assortiment duimhengen geelverzinkt is zeer uitgebreid. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Duimhengen geelverzinkt zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Let u er op dat de diameter van de duimheng overeen moet komen met de diameter van de plaatduim, zodat dit passend is bij ophanging. Duimhengen geelverzinkt zijn geschikt voor de ophanging van uw poort, tuinpoort of tuinhek. Al deze producten zijn uit voorraad leverbaar.

Waaruit bestaan onze duimhengen geelverzinkt

Onze duimhengen geelverzinkt zijn gefabriceerd uit geelverzinkt ijzer. Deze verzinking wordt gebruikt om roestvorming te voorkomen. Ook hebben we duimhengen in verschillende uitvoeringen zoals vuurverzinkt, rvs roestvrijstaal en ook zwart cataforese in model rustica voor een rustieke uitstraling. Cataforese is een milieuvriendelijk lakproces, de duimheng wordt in een vloeistof bad met cataforeselak ondergedompeld. Dit is een elektrostatisch proces.

Duimhengen geelverzinkt kopen

Wilt u degelijke en mooie duimhengen geelverzinkt kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de duimhengen geelverzinkt zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn duimhengen geelverzinkt niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes