RVS glijbanen

Een RVS glijbaan is een sterk product en wordt in de regel gebruikt als aanbouw bij openbare speeltoestellen. Ze zijn vandalismeproof, hebben een lange levensduur en zijn prijsgunstig. Kinderen vinden het geweldig om te onderzoeken wat ze allemaal kunnen en durven op een glijbaan. Dit is erg goed voor hun ontwikkeling en zelfvertrouwen.

Bestelt u uw nieuwe RVS glijbanen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

17 Resultaten

17 Resultaten

Waarom kiezen voor een RVS glijbaan

Wanneer u kiest voor een glijbaan, dan kiest u voor veel speelplezier voor kinderen. In eerste instantie zullen ze voorzichtig naar beneden gaan. Als hij/zij dit een paar keer heeft gedaan, zal het gaan onderzoeken wat voor mogelijkheden er nog meer zijn: liggend op rug of buik, met meerdere kinderen tegelijk. De glijbanen kunnen bevestigd worden aan uw eigen gemaakte speeltoestel of aan onze houten speeltoestellen. Hoe mooi is het, om de fantasie van een kind te vergroten. Dit is natuurlijk erg goed voor de ontwikkeling en zelfvertrouwen van uw kind(eren). Een RVS glijbaan is een sterk product. Intergard levert RVS glijbanen in verschillende afmetingen. De platformhoogte is van belang bij het uitzoeken van de glijbaan. De RVS glijbanen zijn vandalismeproof, onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn deze glijbanen prijsgunstig. Rvs glijbanen zijn TÜV EN 1176 gekeurd en mogen voor openbare speeltoestellen, schoolpleinen en speelplaatsen gebruikt worden. Speeltoestellen voor openbare speelplaatsen en de bijbehorende artikelen zijn alleen te bestellen met de optie transport i.v.m. het op aanvraag fabriceren van deze goederen. Producten die op aanvraag gemaakt worden kunnen niet geretourneerd worden. Helaas is afhaling te Wierden ook niet mogelijk bij deze producten. Voor extra veiligheid kunt u rondom de glijbaan onze rubberen tegels gebruiken. Wij bieden daarin een zeer ruim assortiment in verschillende afmetingen en diktes. Zie onze rubberen tegels.

Waaruit bestaan onze RVS glijbanen

In ons assortiment hebben we RVS 304 glijbanen maar ook glijbanen gecombineerd rvs / vuurverzinkt. Deze bestaan uit o.a. chroom, nikkel en ijzer. Hierdoor is de kans op roestvorming aanzienlijk verkleind. Bovendien zijn ze TÜV gekeurd voor openbare speeltoestellen, schoolpleinen en speelplaatsen.

RVS glijbanen kopen

Wilt u degelijke en mooie RVS glijbanen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de RVS glijbanen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn RVS glijbanen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

Dit zijn onze standaard instructies voor ontvangst van goederen:

“Als u uw bestellingen ontvangt, controleer dan de goederen onmiddellijk - zorg ervoor dat er niets verloren is gegaan tijdens het transport en controleer ook alles op eventuele schade. Zelfs als de verpakking niet beschadigd is, moet u de transportverpakking openen in aanwezigheid van de chauffeur en controleren op het juiste aantal en mogelijke schade. Glijbanen: Om de glijbaan te controleren, moet u de plastic verpakking openen en controleren of de oppervlakken niet beschadigd zijn, op zoek naar krassen of deuken. Controleer de volledige glijbaan, zijkanten, bovenkant en ook de onderkant. Mocht er iets ontbreken of beschadigd zijn, dan is het noodzakelijk dit op het transportdocument te noteren en onmiddellijk te melden aan de expediteurs/chauffeurs voor bevestiging door middel van handtekening en stempel. Het is belangrijk dat u het soort schade opschrijft; "glijbaan is bekrast" of "Er ontbreekt één Colli" of "Pallet is beschadigd" We raden u ook aan om foto's te maken, om de tekortkoming/schade vast te leggen. Indien u het bovenstaande niet doet, heeft dat als gevolg dat u de mogelijkheid verliest om compensatie te ontvangen voor eventuele productschade of tekortkomingen. Zonder bovenstaand transportdocument - Geen enkele expediteur, geen verzekeringsmaatschappij noch Intergard kan aansprakelijk worden gesteld voor transportschade. Noch transportschade, noch later gemelde tekortkomingen worden erkend door een expediteur of verzekeringsmaatschappij - dus achteraf kunnen wij ook niet aansprakelijk worden gesteld. Het is in het belang van alle partijen dat u het recht uitoefent en alles bij aankomst controleert, de chauffeur kan de tijd die u nodig heeft om een goede controle uit te voeren niet waarderen, maar als dit niet wordt gedaan, verliest u alle recht voor een vergoeding."