RVS glijbanen

Een RVS glijbaan is een sterk product en wordt in de regel gebruikt als aanbouw bij openbare speeltoestellen. Ze zijn vandalismeproof, hebben een lange levensduur en zijn prijsgunstig. Kinderen vinden het geweldig om te onderzoeken wat ze allemaal kunnen en durven op een glijbaan. Dit is erg goed voor hun ontwikkeling en zelfvertrouwen.

Bestelt u uw nieuwe RVS glijbanen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

15 Resultaten

15 Resultaten

Waarom kiezen voor een RVS glijbaan

Wanneer u kiest voor een glijbaan, dan kiest u voor veel speelplezier voor kinderen. In eerste instantie zullen ze voorzichtig naar beneden gaan. Als hij/zij dit een paar keer heeft gedaan, zal het gaan onderzoeken wat voor mogelijkheden er nog meer zijn: liggend op rug of buik, met meerdere kinderen tegelijk. De glijbanen kunnen bevestigd worden aan uw eigen gemaakte speeltoestel of aan onze houten speeltoestellen. Hoe mooi is het, om de fantasie van een kind te vergroten. Dit is natuurlijk erg goed voor de ontwikkeling en zelfvertrouwen van uw kind(eren). Een RVS glijbaan is een sterk product. Intergard levert RVS glijbanen in verschillende afmetingen. De RVS glijbanen zijn vandalismeproof, hebben een lange levensduur en zijn prijsgunstig. .

Waaruit bestaan onze RVS glijbanen

In ons assortiment hebben we RVS 304 glijbanen maar ook glijbanen gecombineerd rvs / vuurverzinkt. Deze bestaan uit o.a. chroom, nikkel en ijzer. Hierdoor is de kans op roestvorming aanzienlijk verkleind. Bovendien zijn ze TÜV gekeurd voor openbare speeltoestellen, schoolpleinen en speelplaatsen.

RVS glijbanen kopen

Wilt u degelijke en mooie RVS glijbanen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de RVS glijbanen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn RVS glijbanen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes