Houtverbindingen

In deze categorie vindt u een zeer ruim aanbod van onze houtverbinders zoals raveeldragers, balkdragers, drempelhoeken, stoelhoeken maar ook handgrepen, plankdragers en roosters. Allerlei producten voor verankering van uw tuinartikelen of andere houtconstructies.

Bestelt u uw nieuwe houtverbinders bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

243 Resultaten

243 Resultaten

Waarom kiezen voor een houtverbinder

Met een houtverbinder verankert u stevig uw schutting, schommel, draadstalen matten, kweekkassen, maar ook palen, pergola’s, balken, enz. Intergard heeft een breed assortiment voor bevestiging aan muur, beton, hout, staal en metselwerk

Waaruit bestaan onze houtverbinders

Houtverbinders zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, veelal verzinkt, wat voortijdig roestvorming voorkomt of vertraagd.

Houtverbinders kopen

Wilt u degelijke en mooie houtverbinders kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de houtverbinders zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn houtverbinders niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes