Tenten

Intergard heeft hele mooie tenten in het assortiment. Familietenten, 3 persoonstenten, maar ook trekkerstenten. Sommige tenten zijn voorzien van een (afneembaar) luifel. Ook hebben wij tenten die een insectennet hebben. Heerlijk om er even lekker op uit te trekken. Of u nou alleen gaat of met uw familie of vrienden, er is voor elk wat wils.

Bestelt u uw nieuwe tenten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor tenten

Wanneer u kiest voor onze tenten kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit, heerlijke comfortabele tenten in verschillende uitvoeringen. Onze tenten zijn voorzien van een speciale coating met diverse gradaties in verband met waterdichtheid. Deze waterdichtheid wordt getest door middel van een waterkolom. Zo wordt getest hoeveel mm water per m2 verdragen wordt. Er is altijd wel een passende tent te vinden of u nu van kamperen houdt in koude streken of in warme landen. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Waaruit bestaan onze tenten

Onze tenten zijn van hoge kwaliteit en bieden bijzonder comfort. Deze zijn gemaakt van gecoat polyester. Verkrijgbaar in verschillende gradaties ivm de waterdichtheid. Sommige modellen zijn voorzien van een insectennet. Tenten zijn leverbaar in 2, 3 en 4 persoons tenten.

Tenten kopen

Bent u op zoek naar degelijke en vooral comfortabele tenten van hoogwaardige kwaliteit, kies dan voor Intergard. Wij bieden u een prachtig assortiment voor een scherpe prijs. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is tenten niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating