Oudhollandse terrastegels

De Oudhollandse tegel geeft uw tuin een mooie robuuste uitstraling. Deze tegel is geschikt voor elke tuin, van modern tot klassiek. Voor oprit, terras, pleinen en dak. Een onderhoudsvriendelijke tegel, stroef en vorstbestendig. Aftrillen niet mogelijk.

Bestelt u uw nieuwe Oudhollandse tegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor Oudhollandse tegels

De Oudhollandse tegel geeft uw tuin een robuuste uitstraling. Deze is te zien in zowel de moderne als de klassieke tuinen. Intergard levert de Oudhollandse tegel in verschillende maten. De Oudhollandse tegel kunt u het beste plaatsen op een gestabiliseerd zandbed.

Waaruit bestaan onze Oudhollandse tegels

De Oudhollandse tegel is een tegel zonder facet. Robuust en van beton. Uitermate geschikt voor uw oprit, terras en dak. Deze tegels hebben een gladde onderzijde en hebben een basalt uitstraling.

Oudhollandse tegels kopen

Wilt u degelijke en mooie Oudhollandse tegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de Oudhollandse tegels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn Oudhollandse tegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes