Dubbelstaafmatten vuurverzinkt

De dubbelstaafmatten hekwerken vuurverzinkt van Intergard munten uit in hun hoge stabiliteit en duurzaamheid. Deze kwaliteit wordt verzekerd door het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige verwerking hiervan met de nieuwste productietechnieken. De dubbelstaafmat maakt door de verwerking van dunnere, aan de kruispunten gelaste draadstaven een even stabiele als voordelige en veilige oplossing mogelijk. Alle producten zijn vuurverzinkt of thermisch verzinkt volgens de hoogste richtlijnen EN ISO 1461.

Bestelt u uw nieuwe dubbelstaafmatten vuurverzinkt bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze vuurverzinkte dubbelstaafmatten.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor dubbelstaafmatten vuurverzinkt

Wanneer u kiest voor dubbelstaafmatten vuurverzinkt, dan kiest u voor gaashekwerk van extreem hoge kwaliteit. Vaak gebruikt als afbakening of erfafscheiding van een groot terrein en werkt inbraakwerend. Dubbelstaafmatten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en uitvoeringen, zowel verzinkt als gepoedercoat. De dubbelstaafmatten plaatst u gecombineerd met de bijbehorende palen, bevestigingsmaterialen en tuinpoorten.

Waaruit bestaan onze dubbelstaafmatten vuurverzinkt

Onze dubbelstaafmatten bestaan uit 3 ijzeren staven met draadsterkte 6/5/6mm. Dit houdt in dat de 2 buitenste horizontale staven 6mm zijn en de middelste verticale staaf 5mm. De maatvoering vindt u bij de specificatie van het product. Mocht uw voorkeur uitgaan naar 8/6/8mm dan stuurt u ons eenvoudig uw aanvraag even door. Wij mailen u een geheel vrijblijvende offerte.

Zichtband voor meer privacy met dubbelstaafmatten

Mocht je vinden dat dubbelstaafmatten niet genoeg privacy geeft of je voelt je bekeken, dan hebben we daarvoor zichtband ontwikkeld, die je door de mazen van de dubbelstaafmatten kunt weven. Dit zichtband garandeert 100% zichtdichtheid en is in verschillende kleuren leverbaar.

Dubbelstaafmatten vuurverzinkt kopen

Wilt u degelijke en mooie vuurverzinkte dubbelstaafmatten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de dubbelstaafmatten vuurverzinkt zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een dubbelstaafmat vuurverzinkt niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of andere hekwerken