Dakshingles

Dakshingles en dakrollen bitumen voor o.a. tuinhuisjes en blokhutten vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen, voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen, met glasvliesinlage met speciaal bitumenmengsel. De karakteristieken van deze bitumen shingles overtreffen de eisen van de markt. Deze dakshingles zijn extreem bestand tegen elk type weer, van pooltemperaturen tot tropische hitte, vochtigheid en wind. De basis van glasvlies is erg stabiel, de buitenzijde is uiterst duurzaam en de korrel biedt de ultieme bescherming. ,p>Bestelt u uw dakshingles of dakrollen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u dakshingles per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

19 Resultaten

19 Resultaten

Waarom kiezen voor dakshingles

Dakshingles zijn het meest gebruikte product als bitumen dakbedekking wereldwijd. Wanneer u kiest voor onze bitumen dakshingles dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product als dakbedekking. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Dakshingles zijn zeer eenvoudig te plaatsen op tuinhuisjes, blokhutten of bijvoorbeeld uw terrasoverkapping. Dakshingles zijn weerbestendig, isolerend en kleurvast. Dakshingles worden veel gebruikt voor paardenstallen, blokhutten, houten tuinhuisjes en voor veranda- en balkonoverkappingen. Ook op paviljoens met een pyramide dak kunnen zonder problemen dakshingles aangebracht worden. Het voordeel van het gebruik van dakshingles is ook dat ongedierte zoals kevers, spinnen, bijen en wespen bijna geen kans krijgen om binnen te dringen bij deze gesloten dakconstructie. Dakshingles zijn makkelijker te plaatsen dan dakpannen en bovendien staat het ook zeer decoratief. Dakshingles moeten aangebracht worden op een egaal houten oppervlak. Bij voorkeur bedraagt de hellingshoek 15⁰ of meer ( Tot 85⁰). Bedraagt deze hoek minder dan 15⁰ dan raadt men het gebruik van dakshingles af.

Waaruit bestaan onze dakshingles

Onze dakshingles bestaan uit een speciaal bitumenmengsel met glasvliesinlage. Zijn licht in gewicht en bestand tegen welk klimaat dan ook. Tropische hitte, vochtigheid, kou en wind is geen probleem voor dakshingles. Kwalitatief hoogwaardige shingles met CE-keurmerk. Deze voldoen aan de zeer strenge normen.

Dakshingles kopen

Wilt u degelijke en mooie bitumen dakshingles kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de dakshingles zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de dakshingles niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating