Dakshingles

Dakshingles en dakrollen bitumen voor o.a. tuinhuisjes en blokhutten vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen, voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen, met glasvliesinlage met speciaal bitumenmengsel. De karakteristieken van deze bitumen shingles overtreffen de eisen van de markt. Deze dakshingles zijn extreem bestand tegen elk type weer, van pooltemperaturen tot tropische hitte, vochtigheid en wind. De basis van glasvlies is erg stabiel, de buitenzijde is uiterst duurzaam en de korrel biedt de ultieme bescherming. ,p>Bestelt u uw dakshingles of dakrollen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u dakshingles per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

12 Resultaten

Waarom kiezen voor dakshingles

Dakshingles zijn het meest gebruikte product als bitumen dakbedekking wereldwijd. Wanneer u kiest voor onze bitumen dakshingles dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product als dakbedekking. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Dakshingles zijn zeer eenvoudig te plaatsen op tuinhuisjes, blokhutten of bijvoorbeeld uw terrasoverkapping. Dakshingles zijn weerbestendig, isolerend en kleurvast.

Waaruit bestaan onze dakshingles

Onze dakshingles bestaan uit een speciaal bitumenmengsel met glasvliesinlage.

Dakshingles kopen

Wilt u degelijke en mooie bitumen dakshingles kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de dakshingles zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de dakshingles niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating