Paardenstallen

Houten paardenstallen gefabriceerd uit hoogwaardig en degelijk Scandinavisch vuren. FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer, 10 jaar fabrieksgarantie. Vuren uit Noord-Europa is als een gevolg van een langzamere groei duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten en hars dan het gebruikelijke goedkopere vuren uit Oost Europa.Bestelt u uw paardenstallen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod. Voor meer modellen mail ons.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor een paardenstal

Een paardenstal is een ideale oplossing voor het stallen van uw paarden. Een goede verzorging en rust is noodzakelijk voor uw paard, een paardenstal biedt u deze bescherming. Verkrijgbaar in verschillende maten. Helaas is afhaling te Wierden niet mogelijk bij deze producten.

Waaruit bestaat onze paardenstal

Onze paardenstallen bestaat uit hoogwaardig Scandinavisch vuren, FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Vuren uit Noord-Europa is als gevolg van een langzamere groei, duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten en hars dan het gebruikelijke goedkopere vuren uit Oost Europa. Dit betekent dan ook dat het hout veel minder snel verrot, vervuild of vochtig wordt.

Paardenstallen op maat

Wilt u een paardenstal op maat laten maken, dan is dit ook mogelijk. Stuurt u ons dan een email met een tekening waarop de maten worden vermeld. Informeer vooraf bij uw gemeente of u met of zonder vergunning mag bouwen.

Paardenstallen kopen

Wilt u een degelijke en mooie paardenstal kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de paardenstal zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de paardenstallen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating Bent u tevens op zoek naar een manier om uw lelijke kliko op te bergen? Kijk dan ook eens op kliko ombouw