Abbeystones

Abbeystones zijn betonnen stenen in 20x30cm formaat en dankt haar naam aan monniken die deze kloosterstenen veel gebruikten als bestrating rondom het klooster (Abbey). Een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige robuuste Abbeystones getrommeld of strak tegen gunstige prijzen vindt u in deze categorie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen waardoor verschillende combinaties mogelijk zijn. Al onze Abbeystones zijn gegarandeerd maatvast en kleurvast en hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Te gebruiken voor terras, oprit of paden. Alle vermelde prijzen zijn per m2. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuwe Abbeystones bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

7 Resultaten

7 Resultaten

Waarom kiezen voor Abbeystones

Wanneer u kiest voor onze Abbeystones dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Intergard levert zowel strakke als getrommelde Abbeystones in verschillende kleuren. Getrommelde Abbeystones zijn nieuwe klinkers die door een behandeling geen scherpe hoeken en randen meer hebben. Hierdoor zien ze er uit als antieke, oudere klinkers. Abbeystones zijn onderhoudsvriendelijk en toepasbaar in iedere tuin.

Waaruit bestaan onze Abbeystones

De Abbeystones bestaan uit beton al dan niet kunstmatig verouderd door middel van trommelen van het beton.

Opsluitbanden voor abbeystones

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Abbeystones kopen

Wilt u degelijke en mooie abbeystones kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u abbeystones zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn abbeystones niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes