Wilgenmatten composiet

Wilgenmatten of wilgenrollen composiet worden gebruikt als milieuvriendelijke tuinafscheiding en zijn snel en eenvoudig te plaatsen en eventueel op maat te knippen. De wilgenmat kan met behulp van tie wraps tegen betongaas of een gaashekwerk worden geplaatst maar ook met krammen tegen houten palen, een bestaande schutting of tuinscherm of een lelijke muur. Deze composiete wilgenrollen zijn gemaakt van hoogwaardig houthars en PVC, waardoor het zijn natuurlijke uitstraling krijgt. Bovendien bereikt het door dit procedé tegelijkertijd een hoge mate van homogeniteit, is het duurzaamheid en biologisch afbreekbaar en is het product eenvoudige te monteren en te reiniging. Het is een ecologisch product en recyclebaar, het is iets poreus, en het kan na verloop van tijd worden geverfd. Tenslotte heeft de wilgenmat composiet een berekende zichtdichheid van ruim 95%. De keuze voor deze kwalitatief hoogwaardige wilgenmatten betekent daarmee dat u een milieuvriendelijk tuinscherm plaatst zonder dat daarvoor bomen hoeven worden gekapt, m.a.w. duurzaam en milieuvriendelijk. Deze tuinafscheidingen worden evenals heidematten, bamboematten, rietmatten en boomschorsmatten aanbevolen door milieu organisaties en het Ministerie van VROM.

Bestelt u uw wilgenmatten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u wilgenmatten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze composiet wilgenmatten.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor wilgenmatten composiet

Wanneer u kiest voor wilgenmatten composiet, dan kiest u voor een duurzame milieuvriendelijke kwalitatief hoogwaardige tuinafscheiding met een natuurlijke uitstraling en wordt veelal toegepast in tuinen of op het balkon. De wilgenmatten zijn eenvoudig te plaatsen tegen betongaas of schuttingen en in iedere gewenste maat te knippen. Wilgenmatten composiet zijn een fraai alternatief voor houten schuttingen.

Waaruit bestaan onze wilgenmatten composiet

Wilgenmatten composiet bestaan uit kunstmatige wilgentakken die met verzinkt draad aan elkaar worden gebonden. De takken van onze wilgenmatten composiet zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven uw tuin een robuuste en strakke uitstraling. Wilgenmatten zijn recycleerbaar en milieuvriendelijk.

Plaatsen van wilgenmatten composiet tegen betongaas

Een vaak gebruikte manier om wilgenmatten composiet snel en effectief te plaatsen is tegen betongaas. Om het betongaas te plaatsen, heeft u hardhouten palen nodig, gaaspaneelklemmen en eventueel een grondboor. Met de grondboor maakt u om de 150cm een gat in de grond, waarin u de hardhouten palen plaatst. Per hardhouten paal heeft u 4 gaaspaneelklemmen nodig, waarmee u het betongaas aan de hardhouten palen bevestigd. Onze gaaspaneelklemmen of betonmatbeugels zijn verpakt per 4 stuks in een zakje inclusief de schroefjes. Het betongaas is eenvoudig op maat te knippen, mocht het niet geheel passen. Hoe maak je een wilgenmat composiet vast? Nadat het betongaas is geplaatst, kunt u de wilgenmatten composiet uitrollen en bevestigen met tie-wraps aan het betongaas.

Plaatsen van wilgenmatten composiet tegen hekwerken

Het plaatsen van wilgenmatten composiet tegen hekwerken is snel en eenvoudig te realiseren. De wilgenmat composiet dient u uit te rollen tegen het hekwerk en daarna te bevestigen met tie-wraps.

Plaatsen van wilgenmatten composiet tegen schuttingen

Het plaatsen van wilgenmatten composiet tegen bestaande houten tuinschermen of schuttingen is eveneens snel te realiseren. U rolt de wilgenmatten composiet uit tegen de schuttingen en spijkert deze vast met krammen. U tuin krijgt hiermee meteen een natuurlijke en strakke uitstraling.

Plaatsen van wilgenmatten composiet tegen betonschuttingen of lelijke muur

Voordat u een tuinmat of wilgenmat composiet tegen een muur of betonschutting bevestigt, dient u eerst wat houten panlatten tegen de muur te plaatsen. Dit gaat het snelst met behulp van montagekit. Daarna kunt u de wilgenmat composiet eenvoudig uitrollen tegen de muur of betonschutting en bevestigen met krammen.

Zichtdoeken plaatsen achter wilgenmatten composiet

Tuinmatten zoals wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten en heidematten, en rietmatten, zijn meestal minder zichtdicht dan bijvoorbeeld schuttingen. Om toch een hogere mate van privacy te bereiken kunt u achter of tussen de tuinmatten zichtdoeken plaatsen. Zodoende bereikt u toch de verlangde zichtdichtheid en kunt u met een gerust hart in uw tuin gaan zitten, zonder dat u het gevoel hebt begluurd te worden.

Komt u er niet helemaal uit, stuur dan een mail naar [email protected] of belt u ons op 0546-579030. We helpen u graag verder.

Wilgenmatten composiet kopen

Wilt u een degelijke en mooie wilgenmat composiet kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is de wilgenmat composiet niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schuttingen, zoals hout beton schuttingen