Vlonderplanken Douglas

Hoog kwalitatieve vlonderplanken of terrasplanken van Douglas hout vindt u in deze categorie. De vlonderplank Douglas is voorzien van fijne ribbels en heeft een gladde onderkant. Verkrijgbaar in 24mm en 28mm dikte. Onbehandeld, groen geïmpregneerd of kleurloos geïmpregneerd. Kijk ook naar onze geïmpregneerde vlonderplanken of composiet vlonderplanken

Bestelt u uw nieuwe vlonderplanken Douglas of tuinhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

12 Resultaten

12 Resultaten

Waarom kiezen voor vlonderplanken Douglas

Wanneer u kiest voor onze vlonderplanken Douglas dan kiest u voor planken van hoogwaardige kwaliteit. De levensduur van Douglas vlonderplanken in onbehandelde staat is ongeveer 10-15 jaar. Hoe lang vlonderplanken meegaan is ook afhankelijk van de ondergrond, piketten en regels. Douglas heeft van nature een hoge duurzaamheid. Om de levensduur van de Douglas vlonderplank te verlengen kunt u het hout beitsen. Tevens voorkom je dan dat het hout grijs wordt. In ons assortiment hebben we ook geïmpregneerde vuren vlonderplanken, hardhouten vlonderplanken. of composiet vlonderplanken.

Waaruit bestaan onze vlonderplanken Douglas

Onze vlonderplank Douglas is een product van hoogwaardige kwaliteit. Douglas staat bekend om zijn lange levensduur. Douglas hout heeft een warme uitstraling. De vlonderplanken zijn zeer goed bewerkbaar en monteerbaar. Het schroeven moeten niet te dicht bij het midden van de plank. Verder zijn ze voorzien van fijne ribbels aan de bovenkant en zijn de vlonderplanken glad aan de onderkant. In ons assortiment hebben we zowel 24mm als 28mm dikke vlonderplanken. Onbehandeld, groen geïmpregneerd en kleurloos geïmpregneerd. Wilt u de warme kleur van de Douglas vlonderplanken behouden dan kunt u daarvoor olie of beits gebruiken. Vlonderplanken van Douglas zijn bestand tegen schimmels omdat dit een harde naaldhoutsoort is. na droging van het hout wordt Douglashout steeds harder. Vlonderplanken Douglas zijn massief, duurzaam, milieuvriendelijk en hebben een erg mooie uitstraling en kleur.

Vlonderplanken Douglas kopen

Wilt u degelijke en mooie vlonderplanken Douglas kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Heeft u liever vlondertegels? Kijk dan in onze categorie vlondertegels, deze zijn leverbaar in verschillende maten en houtsoorten waaronder hardhout en grenen. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderplanken Douglas niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes