Metalen tuinhuis

Deze kwalitatief hoogwaardige metalen tuinhuisjes of metalen tuinschuur zijn de ideale opberging voor allerlei tuinartikelen zoals tuingereedschappen, tuinkussen, tuinmeubelen, trapjes. Al deze metalen tuinhuisjes hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding waar natuurlijk ook een garantie bij hoort en goede klantenservice. Onderhoudsvrij, eenvoudig en snel te monteren.

Bestelt u uw nieuwe metalen tuinhuis bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor een metalen tuinhuis

Een metalen tuinhuis of tuinschuur is een ideale oplossing voor het opbergen van uw fietsen, tuinmeubels of gereedschap en is te plaatsen in bijna iedere tuin. Ook is deze afsluitbaar. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en modellen, voor elk wat wils.

Waaruit bestaat ons metalen tuinhuis

Ons metalen tuinhuisje is gemaakt van verzinkt metaal, gegalvaniseerd staal 0,25mm en voorzien van een plastic beschermlaag. CGCC voor geschilderd. Ons metalen tuinhuisje of tuinschuurtje bestaat uit een bouwpakket en is eenvoudig te monteren. Deze metalen tuinhuisjes zijn exclusief vloer.

Metalen tuinhuis kopen

Wilt u een degelijk en mooi metalen tuinhuis kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de metalen tuinhuisjes niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating