Onderbalken vlonderplanken

Hardhouten onderbalken ook wel regels genoemd voor vlonders. De meest duurzame oplossing voor uw terras. Bangkirai, Massaranduba en Kapur zijn duurzame houtsoorten die goed bestand zijn tegen schimmels en insectenaantasting. Mede door die duurzaamheid is het populair als constructiemateriaal voor vlonders, hekken, zware tuinmeubelen en terrassen.

Bestelt u uw nieuwe onderbalken vlonderplanken hardhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

2 Resultaten

2 Resultaten

Waarom kiezen voor onderbalken vlonderplanken hardhout

Deze hardhouten onderbalken worden ook wel regels of liggers genoemd en gebruikt u voor een duurzame fundering onder uw vlonderplanken. Voor een betere ventilatie van uw vlonderterras kunt u dan ook nog piketpalen gebruiken. De onderbalken bieden we aan in 45x70mm en hebben we in verschillende lengtes leverbaar. 45x70mm is de meest gebruikte maat voor onderbalken. We adviseren voor een goede fundering niet te besparen op uw onderbalken. De regelafstand bij vlonderplanken van 21mm is maximaal 50cm, bij 28mm vlonderplanken kunt u maximaal 60cm aanhouden. Bij composiet vlonderplanken houdt u maximaal 40cm aan. Bij hardhout duurzaamheidsklasse 1 kan enige kromming optreden. Een goede fundering zorgt voor een mooiere ligging van uw vlonderplanken en geniet u langer van uw terras.

Waaruit bestaan onze onderbalken vlonderplanken hardhout

De onderbalken vlonderplanken of regels zijn van hardhout. Uitermate geschikt voor het opbouwen van uw vlonderterras. De onderbalken, regels zijn in verschillende lengtes leverbaar. Duurzaamheidsklasse I hout en heeft een levensduur van ongeveer 25-35 jaar mits juiste ventilatie. Een uiterst duurzame fundering voor uw vlonder terras.

Onderbalken Vlonderplanken hardhout kopen

Wilt u degelijke onderbalken vlonderplanken hardhout kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de onderbalken vlonderplanken hardhout niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes