Schaatshoezen

Intergard heeft voor de winter een prachtige kwalitatief hoogwaardige collectie Zandstra schaatshoezen in het assortiment voor jong en oud. Om uw schaatsen goed te beschermen kunt u kiezen voor de verstelbare hoes van Zandstra. Deze is eenvoudig aan te brengen. Door de elastische clips zijn ze geschikt voor elke maat. De schaatshoezen zijn verkrijgbaar in de kleur rood.

Bestelt u uw schaatshoezen bij Intergard, dan profiteert u van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor schaatshoezen

De schaatsen van Zandstra blinken uit op de nieuwste ontwikkelingen op schaatsgebied. Comfort en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. Om uw schaatsen goed te beschermen kunt u kiezen voor de verstelbare hoes van Zandstra. Deze is eenvoudig aan te brengen. Door de elastische clips zijn ze geschikt voor elke maat.

Waaruit bestaan onze schaatshoezen

De schaatsen en schaatshoezen van Zandstra zijn van hoge kwaliteit eenvoudig aan te brengen. Door de elastische clips zijn ze geschikt voor elke maat. De schaatshoezen zijn verkrijgbaar in de kleur rood.

Schaatshoezen kopen

Bent u op zoek naar degelijke kwalitatief hoogwaardige schaatshoezen, kies dan voor Intergard. Wij bieden u een prachtige selectie Zandstra schaatshoezen voor een scherpe prijs. . [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn schaatshoezen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes