Rabatdelen

Rabatdelen zijn verkrijgbaar in vuren, bangkirai hardhout of thermisch gemodificeerd grenen. Alle vuren rabatdelen zijn verduurzaamd chroomvrij geïmpregneerd, onze hardhouten rabatdelen zijn van bangkirai hardhout duurzaamheidsklasse I en wij geven op het hardhout 25 jaar garantie. Thermowood of gemodificeerd hout is milieuvriendelijk en duurzaam. Gemodificeerd hout is hout dat door een chemische of warmtebehandeling andere eigenschappen heeft gekregen. Houtmodificatie is vooral gericht op de verbetering van de duurzaamheid zonder toepassing van milieubelastende verduurzamingsmiddelen.

Bent u wederverkoper en koopt u rabatdelen per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

43 Resultaten

Pagina

43 Resultaten

Waarom kiezen voor rabatdelen?

Rabatdelen kunnen worden gebruikt voor het bekleden van uw huis of dakkapel maar is ook geschikt om een schuur, tuinhuis of blokhut te maken. Ook erg mooi om er een strakke schutting van te maken.

Waaruit bestaan onze rabatdelen

Rabatdelen zijn verkrijgbaar in vuren, Zweeds Douglas, bangkirai hardhout of thermisch gemodificeerd grenen.

Vuren

Rabatdelen geïmpregneerd dubbelzijdig rabat vuren is kwalitatief hoogwaardig chroomvrij geïmpregneerd en voor schuttingen schuren tuinhuisjes veelzijdig toepasbaar. Deze rabatdelen zijn FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer. Door hogedruk impregnatie wordt het vurenhout verduurzaamd en de levensduur aanzienlijk verlengd. We geven daarom ook 10 jaar garantie op geïmpregneerd vurenhout.

Zweeds Douglas

Douglas is een van de mooiste en duurzaamste Europese naaldhoutsoort en in tegenstelling tot grenen en vuren ook onverduurzaamd of ongeïmpregneerd buiten te gebruiken.

Bangkirai hardhout

Dit is een hardhout met duurzaamheidsklasse I. Deze rabatdelen zijn FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer. Hardhouten rabatdelen zijn milieuvriendelijker dan geïmpregneerde rabatdelen daar hardhout geen chemische verduurzaamheid hoeft te ondergaan. Wij geven op het hardhout 25 jaar garantie

Thermisch of gemodificeerd hout

Gemodificeerd hout is hout dat door een chemische of warmtebehandeling andere eigenschappen heeft gekregen. Houtmodificatie is vooral gericht op de verbetering van de duurzaamheid zonder toepassing van milieubelastende verduurzamingsmiddelen.

Rabatdelen kopen

Wilt u degelijke en mooie rabatdelen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de rabatdelen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de rabatdelen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes