Tuinschermen

In deze categorie treft u onze tuinschermen. Deze tuinschermen bestaan uit natuurlijke materialen uit verantwoord bosbeheer zoals wilgen, hazelaar en bamboe.Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan het aantal strekkende meters weten wat u nodig heeft en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuwe tuinschermen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze tuinschermen.

Meer

25 Resultaten

25 Resultaten

Waarom kiezen voor tuinschermen

Wanneer u kiest voor tuinschermen, dan kiest u voor een zeer duurzame en solide tuinafscheiding waar u jarenlang plezier van zult beleven. Hazelaar, bamboe of wilgenschermen worden niet enkel in natuurlijke tuinen gebruikt, de laatste tijd zijn ze ook veel te vinden en moderne strakkere tuinen waarin deze tuinschermen een prachtig contrast vormen met o.a. strakke antraciete bluestone tuintegels. Hazelaarscherm tuinscherm hazelaar zijn zwaar gevlochten takken hazelaar en zijn horizontaal en verticaal te plaatsen. Deze natuurlijke tuinschermen of schuttingen worden vakkundig gevlochten en geven uw tuin een mooie natuurlijke uitstraling. Hazelaarschermen worden geproduceerd van takken die jaarlijks gesnoeid worden, een milieuvriendelijk alternatief voor houten tuinschermen en schuttingen (geen boskap, geen milieuvervuiling a.g.v. impregnatie, 100% recyclebaar) Kastanjeschermen zijn tuinschermen of vlechtschermen van gespleten kastanjehout, vakkundig gevlochten met zeer duurzaam kastanjehout en horizontaal of verticaal te gebruiken. Een mooie natuurlijke tuinafscheiding gemaakt van snoeihout, geen boskap en milieuvriendelijk. Bamboeschermen zijn schermen gemaakt van bamboestokken en geplaatst in een raamwerk. Bamboe groeit 15x sneller dan een boom en zet 20x zoveel CO2 om in zuurstof. Ook een milieuvriendelijk alternatief. Een wilgenscherm of tuinscherm wilgen is gemaakt van wilgentakken gevlochten op houten frame, zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Deze natuurlijke tuinschermen worden vakkundig gevlochten en geven uw tuin een mooie natuurlijke uitstraling. Wilgenschermen worden geproduceerd van takken die jaarlijks gesnoeid worden, een milieuvriendelijk alternatief voor houten tuinschermen (geen boskap, geen milieuvervuiling a.g.v. impregnatie).

Waaruit bestaan tuinschermen

Onze tuinschermen bestaan uit gevlochten wilgen of hazelaartakken, niet meer en niet minder. De takken kunnen bestaan uit hele takken, maar bij het hazelaarscherm heeft u ook de optie voor gespleten takken. De bamboeschermen bestaan uit bamboestengels die doorregen zijn met een metalen pin en geplaatst zijn in een bamboeframe. Deze tuinschermen zijn milieuvriendelijk en worden als tuinafscheiding aanbevolen door milieu organisaties en zelfs door onze voormalige minister van VROM, Jacqueline Cramer.

Tuinschermen kopen

Wilt u een degelijk en mooi tuinscherm kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de schutting zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een schutting niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen boomschorsmatten, hekwerken