Rondhout verbinders

Rondhout verbinders waaronder houten palissade beslag en paalhouders of puntpaalhouders zijn houtverbinders die u in staat stelt om ronde houten palen of houten palissades snel en eenvoudig te monteren. Puntpaalhouders voor rondhout slaat u in de grond, waarop u een houten paal in de houder plaatst, deze houten paal bevestigt u aan de huls van de paalhouder d.m.v. slotbouten, idem ditto geldt voor voetsteunen voor rondhout alleen bevestigt u deze op een harde ondergrond. Het grote voordeel van het gebruik van paalhouders is dat de houten tuinpalen niet vochtig of nat worden, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Alle paalhouders of puntpaalhouders hebben een 4-punts spies voor extra stabiliteit, zijn gemaakt van staal ST37 en de vuurverzinkte paalhouders hebben een zinklaag van 60 micron wat vroegtijdige roestvorming voorkomt in tegenstelling tot de gewone galvanische verzinking. Voor het snel en eenvoudig monteren van post and rail hekwerken kunt u de palissade rondhout verbinders gebruiken.

Bestelt u uw nieuwe puntpaalhouders bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u puntpaalhouders per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen. Intergard is sinds 1997 gespecialiseerd in de import en export van paalhouders, pergoladragers, paalornamenten en L-beslag voor o.a. bouwmarkten en tuincentra, maar ook voor inkooporganisatie, fabrikanten van tuinbeslag.

Meer

13 Resultaten

13 Resultaten

Waarom kiezen voor rondhout verbinders

Ons assortiment rondhout verbinders is erg uitgebreid en van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen. Rondhout verbinders worden veel gebruikt voor het plaatsen van palen in de grond zodat de levensduur van het hout aanzienlijk wordt verlengd en voor post and rail hekwerken van rondhout.

Waaruit bestaan onze rondhout verbinders

Onze rondhout verbinders bestaan uit paalhouders voor rondhout of houten palissades en houtverbinders voor post and rail hekwerken. Deze bieden we u aan in rvs roestvrijstaal, thermisch verzinkt of gecoat.

Rondhout verbinders kopen

Wilt u degelijke en mooie rondhout verbinders kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de rondhout verbinders zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn rondhout verbinders niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes