Duimhengen rustica

Duimhengen voor poorten of tuinpoorten in zwart cataforese rustica. Duimhengen rustica of hengen worden in combinatie met plaatduimen rustica gebruikt als ophangsysteem bij het monteren van tuinpoorten of houten poorten, poortdeuren, deuren en houten tuinpoortjes van tuinhekken. De plaatduimen worden aan de ene kant aan de houten paal of houtwerk bevestigd, de duimhengen aan de poort waarna men de poort eenvoudig in de plaatduimen kan hangen. Een snel en eenvoudig systeem om tuinpoorten te plaatsen.

Bestelt u uw nieuwe duimhengen rustica bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor duimhengen rustica

Ons assortiment duimhengen rustica bestaat uit hengen van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Duimhengen rustica zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Let u er op dat de diameter van de duimheng overeen moet komen met de diameter van de plaatduim, zodat dit passend is bij ophanging. Duimhengen rustica zijn geschikt voor de ophanging van uw poort, tuinpoort of tuinhek en geven uw poort een rustieke uitstraling. Al deze producten zijn uit voorraad leverbaar.

Waaruit bestaan onze duimhengen rustica

Onze duimhengen rustica hebben een rustieke uitstraling en zijn gefabriceerd uit zwart cataforese. Cataforese is een milieuvriendelijk lakproces, de duimheng wordt in een vloeistof bad met cataforeselak ondergedompeld. Dit is een elektrostatisch proces. Ook hebben we duimhengen in verschillende uitvoeringen zoals geelverzinkt, thermisch verzinkt en rvs roestvrijstaal.

Duimhengen rustica kopen

Wilt u degelijke en mooie duimhengen rustica kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de duimhengen ructica zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn duimhengen rustica niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes