Picknicktafel

Onze prachtige picknicktafels zijn kwalitatief hoogwaardig en verkrijgbaar in verschillende afmetingen, opklapbaar of vast in vuren of hardhout en zijn tevens te vinden onder de categorie tuinmeubelen. Al het gebruikte hout is uit verantwoord bosbeheer en FSC gecertificeerd. Het vurenhout is chroomvrij geïmpregneerd wat de duurzaamheid aanzienlijk verlengd. Het gebruikte hardhout is bangkirai, we geven op hardhout 25 jaar garantie.

Bestelt u uw nieuwe picknicktafel bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u picknicktafels per pallet of volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

9 Resultaten

9 Resultaten

Waarom kiezen voor een picknicktafel

Wanneer u kiest voor onze picknicktafel dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Picknicktafels zijn zeer geliefd. Niets fijner dan heerlijk buiten tafelen of picknicken met familie of vrienden. Je ziet picknicktafels ook veel bij recreatiegebieden, campings, parken of in het bos. Een picknicktafel is ook een ideaal tuinmeubel voor in uw eigen tuin. Onze picknicktafels worden gemaakt van grenenhout of hardhout en zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De picknicktafel verkrijgbaar in meerdere maten is geschikt voor 4 tot 8 personen. De verwachte levensduur van een picknicktafel grenen is 10-15 jaar. Een picknicktafel van hardhout gaat gemiddeld 20-25 jaar mee. Om een picknicktafel die grijs en vies is geworden weer nieuw leven in te blazen kunt u de picknicktafel reinigen met ontgrijzer ( verkrijgbaar in de bouwmarkt) of met een sopje met soda. U kunt de tafel dan ligt opschuren en desgewenst behandelen met een beits. Om langer plezier van uw hardhout te hebben, kunt u het beste 2 keer per jaar het hardhout reinigen. Het hardhout maak u schoon met soda of keukenzout. Zorg ervoor dat het hardhout doorweekt is. Hierdoor gaan de poriën openstaan. Dit kunt u doen door middel van regenwater of tuinslang. Schrob hierna met een borstel en emmer lauw water met zout of soda het hardhout. Wel in de richting van de houtnerf. Na het schrobben kunt u het hardhout afspoelen. Wilt u de originele kleur behouden van het hardhout, dan kunt u er hardhoutolie gebruiken. Laat het hardhout goed drogen voordat u de hardhoutolie aanbrengt. Wanneer u dit niet doet, kan het vocht onder de olielaag tot zwarte vlekken leiden. Breng de olie op het hardhout aan met een droge pluisvrije doek. Laat het intrekken tot het goed droog is. De behandeling is alleen geschikt voor kleurbehoud van het hardhout.

Waaruit bestaat onze picknicktafel

Onze picknicktafel bestaat uit grenenhout of hardhout en wordt geleverd als bouwpakket inclusief bevestigingsmateriaal. Picknicktafels zijn zeer eenvoudig te monteren omdat deze uit vaste delen bestaan. Deze is zeer eenvoudig in elkaar te zetten. De dikte van het hout is 4cm en heeft een robuuste uitstraling.

Picknicktafel kopen

Wilt u een degelijke en mooie picknicktafel kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de picknicktafel zelf monteren of plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is de picknicktafel niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals aluminium loungesets, tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes