Picknicktafel

Onze prachtige picknicktafels zijn kwalitatief hoogwaardig en verkrijgbaar in verschillende afmetingen, opklapbaar of vast in vuren of hardhout en zijn tevens te vinden onder de categorie tuinmeubelen. Al het gebruikte hout is uit verantwoord bosbeheer en FSC gecertificeerd. Het vurenhout is chroomvrij geïmpregneerd wat de duurzaamheid aanzienlijk verlengd. Het gebruikte hardhout is bangkirai, we geven op hardhout 25 jaar garantie.

Bestelt u uw nieuwe picknicktafel bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u picknicktafels per pallet of volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor een picknicktafel

Wanneer u kiest voor onze picknicktafel dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Picknicktafels zijn zeer geliefd, heerlijk buiten tafelen of picknicken met familie of vrienden. De picknicktafel is verkrijgbaar in meerdere maten en is geschikt voor 4 tot 8 personen.

Waaruit bestaat onze picknicktafel

Onze picknicktafel bestaat uit vurenhout of hardhout en wordt geleverd als bouwpakket. Deze is zeer eenvoudig in elkaar te zetten. De dikte van het hout is 4cm en heeft een robuuste uitstraling.

Picknicktafel kopen

Wilt u een degelijke en mooie picknicktafel kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de picknicktafel zelf monteren of plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is de picknicktafel niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

Search engine powered by ElasticSuite