Vierkante meter tuin

Een mooi assortiment aan kwalitatief hoogwaardige vierkante meter tuin of moestuinbak en kweektafels vindt u hieronder. Niets lekkerder dan verse kruiden en groenten uit eigen tuin. Geschikt voor het kweken van groenten, kruiden of fruit in uw eigen tuin, terras of op het balkon. Uiteraard kunt u ook bij Intergard terecht voor een ruim assortiment plantenbakken. Plantenbakken of bloembakken zijn gefabriceerd van verduurzaamd grenen wat de levensduur sterk verlengd, van hoogwaardig wicker kunststof vlechtwerk of van kwalitatief hoogwaardig duurzaam bangkirai hardhout waarop we 25 jaar GARANTIE geven op het hardhout. Plantenbakken van Cortenstaal zijn enkel op aanvraag leverbaar. Onze verlichte plantenbakken en bloempotten kunt u vinden onder tuinverlichting. Alle houten plantenbakken of bloembakken zijn gemaakt van FSC hout uit verantwoord bosbeheer.

Bestelt u uw nieuwe vierkante meter tuin bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u per pallet of volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor een vierkante meter tuin of moestuinbakken?

Wanneer u kiest voor onze vierkante meter tuin dan kiest u voor producten van hoogwaardige, degelijke kwaliteit. Denk hierbij aan het kweken van allerlei fruit en groentesoorten, denk aan aardbeiplantjes of tomatenplanten en allerlei kruiden zoals peterselie, munt of basilicum. Naast onze vierkante meter tuin of moestuinbak vindt u bij Intergard ook houten plantenbakken die ook veel gebruikt worden voor de eetbare tuin. Onze houten bloembakken zijn geschikt om het gehele jaar buiten te laten staan. Ongeacht het seizoen. In ons assortiment vindt u een rechthoek, vierkant en zeskant model bloembak hout. In verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo hebben we de rechthoek modellen in grenen in 120cm, 80cm en 60cm. De vierkante houten plantenbak in grenen of hardhouten bloembak in 50x50cm en 40x40cm en ons zeskant model grenen in de afmeting 70 of 50cm. Voor elke tuin of balkon is er wel een maat houten bloembak beschikbaar. Daarnaast vindt u bij Intergard ook cortenstaal plantenbakken. Ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Als optie zijn er ook losse wieltjes leverbaar, zodat u de plantenbakken eenvoudig kunt verplaatsen c.q. verrijden.

Waaruit bestaat ons assortiment vierkante meter tuin?

Onze vierkante meter tuin bestaat uit kweektafels en moestuinbakken. De moestuinbak is gemaakt van gevlochten wilgentenen en voorzien van een waterdoorlatende draagzak. Ideaal voor het kweken van uw kruiden en groenten in eigen tuin, terras of balkon. Volledig milieuvriendelijk en recyclebaar, geen verduurzaming d.m.v. chemische impregnatie. Kweektafels, kweekbakken, oppottafel moestuintafel zijn gemaakt van vurenhout, geïmpregneerd verduurzaamd tegen houtrot geschikt voor het kweken van groentes, fruit en kruiden en is voorzien van 8 aparte vakken. Vurenhout is FSC gecertificeerd, kwalitatief hoogwaardig en afkomstig uit verantwoord bosbeheer. De kweektafel wordt als bouwpakket geleverd en is inclusief folie. De eetbare tuin is een niet te stoppen trend, daar steeds meer mensen zich bewust zijn van de voordelen van gezonde en onbespoten groentes, fruit en kruiden.

Vierkante meter tuin of moestuinbakken kopen?

Wilt u degelijke moestuinbakken, kweektafels of plantenbakken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de kweektafels of vierkante meter tuin niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

TIP: Etagebeplanting

Een echte aanrader voor maandenlang bloei én kleur in uw tuin of op uw balkon! Neem een grote bloembak of plantenbak en leg onderin wat potscherven of kleikorrels zodat de bollen niet gaan rotten.

Doe hier een laagje potgrond overheen en plant nu de laatst bloeiende bollen als eerste. Bedek deze met een laagje aarde en volg dit op met een laag volgende bloeiperiode-bollen. Dit herhaalt u tot de bloembak vol is.

Wanneer u de bloembak tot de rand opvult met grond kunt u deze vullen met violen of heideplantjes zodat u er nu al plezier van heeft.

Volgorde voor etagebeplanting:

– Laag 1: (onderste laag, laatbloeiers) Tulpen, narcissen of hyacinten

– Laag 2: (middelste laag) Narcissen of hyacinten

– Laag 3: (bovenste laag, vroegbloeiers) Blauwe druifjes of krokussen