Inbouwzwembaden

Inbouwzwembaden in allerlei soorten en maten vindt u in deze categorie. Ook kunt u bij ons terecht voor professionele bouwkundige zwembaden, inbouw zwembaden, houten zwembaden, zwembaden met een stalen wand, zwembaden in een frame of zelfdragende zwembaden met een opblaasbare rand. Onze professionele adviseurs staan u graag te woord.

Bestelt u uw nieuwe inbouwzwembad bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor een inbouwzwembad

Een zwembad is het absolute speelplezier op een mooie zonnige dag. Uw kinderen raken niet uitgespeeld. Heerlijk om in eigen tuin te spelen en ravotten in het zwembad. Spelletjes zoals iets opduiken van de bodem, snorkelen, met een balletje overgooien, woord raden onder water, maar natuurlijk ook lekker zwemmen of drijven. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen vinden het heerlijk om een eigen zwembad te hebben. Heerlijk om lekker te ontspannen door bijvoorbeeld op een luchtbed te drijven, of een goed boek te lezen. U kunt er gebruik van maken, wanneer je maar wilt. U hoeft er niet voor op pad. Bovendien kunt u uw kind makkelijker in de gaten houden, dan in een buiten zwembad, of op het drukke strand.

Waaruit bestaan onze inbouwzwembaden

Deze zwembaden speciaal bedoeld als inbouwzwembad en zijn verkrijgbaar in model ovaal, 8- vorm en rond. De ombouw bestaat uit een gecoate stalen wand van 0.8mm dikte, hieraan plaatst u de liner. Het opbouwen van een stenen muurtje is bij dit zwembad noodzakelijk. Ook noodzakelijk is een versteviging van minimaal 50cm gestabiliseerd zand. Inclusief zandfilterinstallatie inclusief zand, rvs trap voor inbouwzwembad en skimmer terugslagklep en inlaat. Daarnaast heeft Intergard verschillende soorten en maten zwembaden. Zowel professionele bouwkundige zwembaden, inbouw zwembaden, houten zwembaden, zwembaden met een stalen wand, als zwembaden in een frame of zelfdragende zwembaden met een opblaasbare rand.

Inbouwzwembaden kopen

Wilt u degelijke en mooie inbouwzwembaden kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de zwembaden zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn zwembaden niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes