Ronde bloembakken

Een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige ronde bloembakken, bloempotten of plantenbakken vindt u hieronder. De plantenbakken, bloempotten of bloembakken zijn gefabriceerd van hoogwaardig wicker kunststof vlechtwerk of gerecycled plastic.

Bestelt u uw nieuwe plantenbakken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u plantenbakken of bloembakken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor ronde plantenbakken

Wanneer u kiest voor onze wicker ronde plantenbakken of bloempotten van gerecycled plastic, dan kiest u voor bloembakken van hoogwaardige kwaliteit. Modern of klassiek. Of u nu rechthoekige, vierkante, of ronde wicker bloembakken zoekt wij bieden een grote verscheidenheid aan wicker ronde plantenbakken, deze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen. Indien u ze niet kunt opbergen in de winterperiode raden wij u aan om deze afgedekt buiten te laten staan om weervlekken te voorkomen. Een fraai assortiment wicker bloembakken, waarmee u uw tuin echt afmaakt. Ook onze grote ronde plantenbak is een eyecatcher voor uw tuin. En ook onze design verlichte plantenbakken rond wordt beschouwd als één van de toppers in onze verlichte bloempotten c.q. verlichte plantenbakken tuincollectie. Ook leverbaar in verschillende afmetingen. Door de grote verscheidenheid aan afwerkingen, maten en kleuren is het een onmisbaar onderdeel van het assortiment ronde plantenbakken. De verlichte plantenbakken rond hebben een prachtig diffuse tuinverlichting en brengen sfeer naar uw tuin.

Waaruit bestaan onze wicker ronde bloembakken

Onze wicker bloembakken bestaan uit kwalitatief hoogwaardige kunststof vlechtwerk, waarop we 3 jaar garantie geven.

Waaruit bestaan onze verlichte en ronde bloembakken

Bloembak plantenbak rond bestaat uit kunststof en is UV-bestendig, robuust en elegant. Verkrijgbaar in de kleur wit en antraciet. In verschillende afmetingen. Onze verlichte design ronde plantenbak is een bloempot met tuinverlichting in één. Is UV-bestendig, weersbestendig en kan zowel tegen regen als ook hoge temperaturen

Wicker ronde bloembakken kopen

Wilt u degelijke en mooie wicker ronde bloembakken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de wicker ronde bloembakken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de wicker bloembakken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes