Glijbanen polyester

Kwalitatief hoogwaardige polyester glijbanen voor speeltoestellen in het openbare of publieke domein o.a. voor openbare speeltoestellen, schoolpleinen, speelplaatsen.

Bestelt u uw nieuwe glijbanen polyester bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u polyester glijbanen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

17 Resultaten

17 Resultaten

Waarom kiezen voor een glijbaan polyester

Een glijbaan van polyester is een sterk product. Intergard levert polyester glijbanen in de kleur RAL 3000 rood in verschillende afmetingen. Bovendien hebben ze een hoge instap, wat extra veilig is voor kinderen.

Waaruit bestaan onze glijbanen polyester

Polyester is gemaakt van glasvezels die door het verwarmen ervan gehard zijn. Polyester zal niet snel aangetast worden door invloeden van buitenaf. Dit product is eenvoudig te reinigen en is onderhoudsvrij. Leverbaar in kleur Ral 3000 rood.

Glijbanen polyester kopen

Wilt u een glijbaan kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u het artikel voor de laagste prijs. Alle vermelde prijzen zijn dus per complete set inclusief.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn glijbanen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating