Schommelkettingen

Deze schommelkettingen zijn TÜV gekeurd en geschikt voor openbare speeltoestellen. Met een schommelketting hangt u eenvoudig uw schommel, ringen of rekstok op. De schommelketting is sterk en bevestigt u aan een schommelhaak van een speeltoestel of houten balk. De schommelkettingen zijn gemaakt van RVS, hierdoor zullen zij praktisch niet roesten, wat een lange levensduur garandeert.

Bestelt u uw nieuwe schommelkettingen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

2 Resultaten

2 Resultaten

Waarom kiezen voor een schommelketting

Een schommelketting is ter ophanging van een schommel, ringen of rekstok. De schommelketting bevestigt u aan een schommelhaak van een speeltoestel of houten balk. De schommelkettingen zijn gemaakt van RVS, hierdoor zullen zij praktisch niet roesten, wat een lange levensduur garandeert.

Waaruit bestaan onze schommelkettingen

Onze schommelkettingen zijn gemaakt van roestvrijstaal (RVS) 304 met een dikte van 5 mm. RVS bestaat uit bestaan uit o.a. chroom, nikkel en ijzer. Hierdoor is de kans op roestvorming aanzienlijk verkleind. Intergard kan schommelkettingen in verschillende lengtes leveren.

Schommelkettingen kopen

Wilt u degelijke en mooie schommelkettingen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de schommelkettingen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn schommelkettingen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes