Rubberen tegels zwart

De rubberen tegels zwart van Intergard zijn kwalitatief hoogwaardige valbrekende tegels die vaak gebruikt worden op speelplaatsen onder speeltoestellen. Deze tegels zijn waterdoorlatend, onderhoudsarm, eenvoudig aan te leggen en gemaakt van 100% recycleerbaar materiaal. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen of rood. Aan de HIC-waarde kunt u zien voor welke valhoogtes de rubberen tegels zijn gekeurd. Alle tegels zijn TÜV gecertificeerd volgens EN1177. Vermelde prijzen zijn per m2.

Bestelt u uw nieuwe rubberen tegels zwart bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u rubberen tegels zwart per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

7 Resultaten

7 Resultaten

Waarom kiezen voor een rubberen tegel zwart

Het kopen van rubberen tegels zwart onder uw speeltoestellen verlaagt de blessures van kind(eren) doordat ze valbrekend en schokdempend zijn. Dit geeft een veilig gevoel en vergroot het speelplezier. Ze zijn makkelijk te plaatsen en te vervangen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende valdiktes en afmetingen. Behalve de zwarte rubberen tegel, hebben wij ook de rode rubberen tegels en de groene rubberen tegels.

Waaruit bestaan onze rubberen tegels zwart

Rubber wordt gewonnen uit het sap (latex) van de rubberboom. De rubbertegel is een duurzaam product, waterdoorlatend en onderhoudsarm en 100% recyclebaar. Onze rubberen tegels zwart zijn gecertificeerd en gekeurd volgens EN 1177. Ze zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende diktes valhoogtes.

Rubberen tegels zwart kopen

Wilt u degelijke en mooie rubberen tegels zwart kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de rubberen tegels zwart zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn rubberen tegels zwart niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes