Gaashekwerk

In deze categorie vindt u ons gaashekwerk of 3D hekwerken bestaande uit stevige gaaspanelen die eerst verzinkt zijn en daarna geplastificeerd voor een extra lange levensduur. Deze gaaspanelen zijn snel en eenvoudig te monteren en zorgen voor een solide tuinafscheiding. Wij geven dan ook op deze gaaspanelen of gaashekwerk 20 jaar garantie. Alle gaaspanelen zijn 2,51 meter breed en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, de maaswijdte is 200x50mm. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan het aantal strekkende meters weten wat u nodig heeft en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuwe gaashekwerk bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u gaashekwerk per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze gaashekwerken.

Meer

30 Resultaten

30 Resultaten

Waarom kiezen voor een gaashekwerk

Wanneer u kiest voor een gaashekwerk, dan kiest u voor een stevige, betaalbare en eenvoudig te monteren tuinafscheiding. Het gaashekwerk is in verschillende hoogtes verkrijgbaar. De palen zijn voorzien van bevestigingsclips en plastic dop. Door de 3D versterking heeft het gaashekwerk extra stevigheid.

Waaruit bestaat ons gaashekwerk

Het gaashekwerk bestaat uit verzinkt staadraad en wordt vervolgens gecoat. De 3D versterking zorgt voor extra stevigheid en een fraaie uitstraling. De panelen van het gaashekwerk hebben een maaswijdte 50x200mm. Om onveilige situaties voor kinderen te voorkomen is het raadzaam op onder de hoogte van 153cm de prikkels niet naar boven te plaatsen.

Zichtband voor meer privacy met gaashekwerk

Mocht je vinden dat gaashekwerk niet genoeg privacy geeft of je voelt je bekeken, dan hebben we daarvoor zichtband ontwikkeld, die je door de mazen van het gaashekwerk kunt weven. Dit zichtband garandeert 100% zichtdichtheid en is in verschillende kleuren leverbaar.

Natuurlijke milieuvriendelijke tuinafscheiding

Betongaas of gaaspanelen kunt u laten begroeien met allerlei klimplanten zodat u een natuurlijke tuinafscheiding creëert en daarmee een fijne leefomgeving voor vogels en bijen. Vaak duurt het even voordat de betonmatten of draadmatten zijn begroeid en daarom wordt er vaak gekozen om deze te bekleden met onze milieuvriendelijke tuinmatten zoals wilgenmatten, boomschorsmatten, heidematten, bamboematten, kokosmatten. Deze ecologische tuinafscheidingen zijn geheel natuurlijk en gemaakt van resthout of snoeihout en zijn 100% milieuvriendelijk voor mens en dier. Deze natuurlijke schuttingen worden geleverd op rol en kunnen snel en eenvoudig tegen het betongaas of de gaaspanelen worden geplaatst door ze uit te rollen en te bevestigen met tie-ribs. De gemiddelde levensduur van deze tuinmatten bedraagt ruim 15 jaar. U draagt hiermee bij aan een beter milieu en vermindering van de CO2 doordat er geen bomen worden gekapt en u uiteindelijk een groene tuinafscheiding heeft staan.

Gaashekwerk kopen

Wilt u een degelijke en mooi gaashekwerk kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een gaashekwerk niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen, sierhekwerk, gaaspanelen of hekwerken