Schommelhaken

Schommelhaken worden gebruikt om speelattributen zoals schommels, touwladders, klimtouwen, knopentouwen, babyschommels, rekstokken en ringensets aan houten speeltoestellen te hangen. De schommelhaken zijn beschikbaar in diverse soorten en maten voor huis- tuin- en keuken speeltoestellen, maar ook voor openbare speeltoestellen. Deze professionele schommelhaken zijn dan ook TÜV gekeurd EN1176.

Bestelt u uw nieuwe schommelhaken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u schommelhaken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor een schommelhaak

Met schommelhaken bevestigt u veilig uw schommels, ringen, rekstokken aan een speeltoestel of aan balken. De professionele schommelhaken die door Intergard worden geleverd zijn allen TÜV gecontroleerd volgens EN 1176. Ook verkopen wij grondankers en paalhouders voor extra versteviging en bescherming van uw speeltoestel.

Waaruit bestaan onze schommelhaken

Schommelhaken voor schommels en houten speeltoestellen

Schommelhaken voor schommels en houten speeltoestellen zijn met karabijnhaak verzinkt. De Schommelhaak heeft met schroefdraad, totale lengte: 220mm, de lengte tot het oog is: 100mm, schroefdraad: M12x65mm, de karabijnhaak lengte: 100mm dikte: 10mm.

Schommelhaak voor houten schommel

De schommelhaak voor houten schommel is met een D-sluiting verzinkt.

Paalhouders voor speeltoestellen rondhout

De paalhouders voor speeltoestellen rondhout zijn thermisch verzinkt en zijn voor de verankering van speeltoestellen.

Grondankers

Grondankers voor verankering houten speeltoestellen zijn verzinkt en 60cm lang. Deze kunt in de grond draaien en bevestigen met houtdraadbout aan het speeltoestel.

Schommelhaken kopen

Wilt u degelijke en mooie schommelhaken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de schommelhaken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn schommelhaken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes