Tuinkas

Tuinkassen, kweekkas of hobbykas met tuindersglas 3mm, voorzien van integraal verwerkte dakgoten en licht lopende schuifdeur. Afdichtingen worden met glasklemmen gefixeerd aan het kasframe, waarbij het tuindersglas dakpansgewijs gestapeld wordt aangebracht. Het tuindersglas is voordelig in prijs en eenvoudig te vervangen bij eventuele breuk. Eenvoudig te monteren. Kweek uw eigen biologisch voedsel zoals groentes of kruiden zonder bestrijdingsmiddelen een weldaad voor uw gezondheid.

Bestelt u uw nieuwe tuinkas bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

11 Resultaten

11 Resultaten

Waarom kiezen voor een tuinkas

Wanneer u kiest voor tuinkas dan kiest u voor voor een kas van hoogwaardige kwaliteit. De tuinkas is uiterst geschikt voor hobby kweken maar wordt ook veel gebruikt door kwekers. Een ideale plek voor het kweken van uw biologische groenten en planten. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en eenvoudig te monteren.

Waaruit bestaat onze tuinkas

Onze tuinkas bestaat uit een aluminium frame en is inclusief tuindersglas. De periode van garantie verschilt van 1 jaar tot 10 jaar op fouten in constructie. Op glaswerk wordt geen garantie gegeven. Komt u er niet helemaal uit, mail ons dan uw aanvraag en wij sturen u nog dezelfde dag een passende offerte.

Tuinkas kopen

Wilt u een degelijke en mooie tuinkas kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de tuinkas zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de tuinkassen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating