Luchtbedden

Intergard heeft een ruim assortiment aan luchtbedden geschikt voor verschillende omstandigheden. Veelal voorzien van een geruwde toplaag zodat uw slaapzak niet weg kan glijden. De luchtbedden zijn voorzien van een ingebouwde luchtpomp. Comfortabel, duurzaam en betaalbaar. Inclusief reistas en reparatie patch.

Bestelt u uw nieuwe luchtbedden bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor luchtbedden

Wanneer u kiest voor onze luchtbedden dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit, heerlijk comfortabel uw eigen slaapplek bij de hand mocht u onverhoopt elders moeten slapen. De luchtbedden zijn gemakkelijk mee te nemen in de bijgeleverde reistas. Binnen enkele minuten blaast het matras zich op. Stevigheid van de luchtbedden hangt samen met de beams die onder en bovenkant met elkaar verbinden. Hier zijn verschillende mogelijkheden beams voor, de coil beam, Y-beam en L-beam. Elke beam heeft zijn eigen unieke eigenschap. Wat uw keuze ook is, bij ons bent u aan het juiste adres.

Waaruit bestaan onze luchtbedden

Onze luchtbedden zijn uiterst comfortabel en voorzien van een geruwde toplaag wat er voor zorgt dat uw slaapzak niet weg kan glijden. Tevens voorzien van een ingebouwde luchtpomp en reparatie patch. Sommige modellen hebben een ingebouwde voetpomp. De luchtbedden zijn geschikt voor indoor gebruik.

Luchtbedden kopen

Bent u op zoek naar degelijke en vooral comfortabele luchtbedden van hoogwaardige kwaliteit, kies dan voor Intergard. Wij bieden u een prachtig assortiment voor een scherpe prijs. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is luchtbedden niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating