Veranda

Onze veranda's zijn gemaakt van mooi en duurzaam Europees Douglas hout en zijn voorzien van ingekeepte verbindingen, wat de constructie aanzienlijk versterkt. Al onze veranda's zijn vergunningsvrij te plaatsen eenvoudig in te korten en zeer eenvoudig op te bouwen met de meegeleverde duidelijke montage handleiding en/of instructievideo. De veranda's zijn verder voorzien van een mooie stijlvolle overstek en strakke boeien van 20cm breed. De stabilisatieplanken zijn in verstek gezaagd voor extra stevige constructie. Verder zijn extra wanden, deuren, ramen, schoren, balustrades, speciale beits en in hoogte verstelbare betonpoeren als optie verkrijgbaar. Al het hout is FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer. Op het hout krijgt u 10 jaar fabrieksgarantie. Bestelt u uw nieuwe veranda bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

15 Resultaten

15 Resultaten

Waarom kiezen voor een veranda

Wanneer u kiest voor onze veranda dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product. Vanaf nu kunt u het hele jaar buiten genieten. De meegeleverde palen zijn zeer robuust met een maatvoering van 14x14cm. De bevestigingsmaterialen worden uiteraard meegeleverd. Betonpoeren kunt u als optie mee bestellen voor het plaatsen van de palen, dit geeft extra stevigheid. Al onze veranda's zijn vergunningsvrij te plaatsen, de montagehandleiding wordt meegeleverd. De veranda wordt geleverd als bouwpakket. De aangegeven maten zijn buitenmaten. Voor het afschermen van zonlicht neemt u een kijkje bij onze bamboe rolgordijnen.

Waaruit bestaat onze veranda

Onze veranda bestaat uit duurzaam Europees Douglas hout, FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer. Houten palen en het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. Balustrades, betonpoeren en schoren zijn mee te bestellen.

Veranda op maat

Wilt u een veranda op maat laten maken, dan is dit ook mogelijk. Stuurt u ons dan een email met een tekening waarop de maten worden vermeld. Informeer vooraf bij uw gemeente of u met of zonder vergunning mag bouwen.

Veranda kopen

Wilt u een degelijke en mooie veranda kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de veranda zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een veranda niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating