Palen gaashekwerk

De palen voor gaashekwerk van Intergard munten uit in hun hoge stabiliteit en duurzaamheid. Deze kwaliteit wordt verzekerd door het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige verwerking hiervan met de nieuwste productietechnieken. Alle palen zijn vuurverzinkt of thermisch verzinkt en/of gepoedercoat volgens de hoogste richtlijnen EN ISO 1461. De palen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Bestelt u uw nieuwe palen en gaashekwerk bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over ons palen gaashekwerk.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor palen gaashekwerk

Wanneer u kiest voor palen gaashekwerk, dan kiest u voor een stevige palen voor het plaatsen van het gaashekwerk Deze zijn betaalbaar en eenvoudig te monteren.De palen zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar en voorzien van bevestigingsclips en plastic dop.

Waaruit bestaan onze palen gaashekwerk

Alle palen gaashekwerk zijn vuurverzinkt of thermisch verzinkt en/of gepoedercoat volgens de hoogste richtlijnen EN ISO 1461. Indien u de paal in de grond plaatst dient deze 50cm langer te zijn dan de hoogte van het gekozen hekwerk. In het geval dat u de paal op een betonnen vloer plaatst, kiest u voor een paal die dezelfde hoogte heeft dan het gekozen hekwerk.

Palen gaashekwerk kopen

Wilt u degelijke palen gaashekwerk kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een gaashekwerk niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken