Houten palen

Houten palen zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar, zoals grenen palen, hardhouten palen, kastanjehouten palen, rondhout palisades, bamboestokken en rollborders.

Bestelt u uw nieuwe houten palen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u houten palen per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

148 Resultaten

  1. Sale
    Kastanjehouten palen kastanjepalen ø8x250cm
    Aanbiedingsprijs € 14,51 € 11,99 Normale prijs € 16,93
  2. Sale
    Kastanjehouten palen kastanjepalen ø8x160cm
    Aanbiedingsprijs € 9,67 € 7,99 Normale prijs € 10,88 Vanaf € 10,24

Waarom kiezen voor een houten palen

Intergard verkoopt verschillende soorten houten palen. Deze zijn o.a. bestemd om de schuttingen met elkaar te verbinden, maar kunnen ook prima voor andere doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld van onze kastanjehouten palen kunt u zelf een schutting maken naar eigen wens.

Waaruit bestaan onze houten palen

Kastanjehouten palen

Kastanjehout is een prachtige duurzame houtsoort, welke goed bestand is tegen vocht vanwege de fijne vezelstructuur van het hout. Het kastanjehout is in verschillende afmetingen en diameters verkrijgbaar. Kastanjehout is milieuvriendelijk en wordt als tuinafscheiding aanbevolen door milieu organisaties en zelfs door onze voormalige minister van VROM, Jacqueline Cramer.

Grenen palen

Grenen is een houtsoort. Doordat de grenen palen chroomvrij geïmpregneerd zijn, wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. De grenen palen zijn FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer.

Beton palen

Alle betonpalen zijn gemaakt van gewapend beton waarin staal is verwerkt. U kunt de betonpalen los in de grond plaatsen, maar voor extra stevigheid kunt u de betonpalen ook in snelbeton storten. De betonplaten zijn verkrijgbaar in grijs of antraciet.

Rolborders

Rolborder is geimpregneerd grenen met staaldraad gebonden.

Bamboestokken

De bamboeplant is milieuvriendelijk, het groeit snel en er hoeven geen bomen voor gekapt worden. Bamboe geeft een natuurlijke sfeer in uw tuin en is een goed alternatief voor hout.

Houten palen kopen

Wilt u degelijke en mooie houten palen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de houten palen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de houten palen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes