Spaanplaatschroeven RVS

Onze spaanplaatschroeven RVS zijn schroeven met een scherpe, diepe draad en dunne schacht gemaakt van gehard staal. De spaanplaatschroef is de meest gebruikte schroef voor alle houtsoorten en plaatmaterialen. De A-kwaliteit spaanplaatschroeven van Intergard zijn bovendien voorzien van een speciale wax-laag waardoor deze gemakkelijk te verwerken zijn in verschillende bouwstoffen. De extra scherpe punt zorgt er tevens voor dat de schroef snel en gemakkelijk het materiaal indraait. De vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe spaanplaatschroeven RVS bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u spaanplaatschroeven RVS per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

72 Resultaten

Pagina

72 Resultaten

Waarom kiezen voor spaanplaatschroeven RVS

Onze spaanplaatschroeven RVS zijn schroeven met een scherpe, diepe draad en dunne schacht gemaakt van gehard staal. De spaanplaatschroef is de meest gebruikte schroef met name voor hardhouten materialen. De A-kwaliteit spaanplaatschroeven RVS van Intergard zijn bovendien voorzien van een speciale wax-laag waardoor deze gemakkelijk te verwerken zijn in verschillende bouwstoffen. De extra scherpe punt zorgt er tevens voor dat de schroef snel en gemakkelijk het materiaal indraait. Wij leveren spaanplaatschroeven RVS in verschillende lengtes en diktes. De schroef is verkrijgbaar in verschillende kopvormen zoals: platkop, cilinderkop en lenskop. Voor wat betreft de aandrijving kan men kiezen uit pozidrive en torx.

Waaruit bestaan onze spaanplaatschroeven RVS

RVS bestaat voor het grootste gedeelte uit ijzer, chroom, nikkel en koolstof. RVS voorkomt of vertraagt roestvorming.

Spaanplaatschroeven RVS kopen

Wilt u degelijke en mooie spaanplaatschroeven RVS kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de spaanplaatschroeven RVS zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn spaanplaatschroeven RVS niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes