Staartgrendels

Staartgrendels worden gebruikt om een tuinpoort of een deel van een houten poort of tuinhekpoortje vast te zetten aan de grond. Alle staartgrendels zijn geelverzinkt of gebrichomateert wat roestvorming voorkomt en de levensduur van de staartgrendel aanzienlijk verlengd.

Bestelt u uw nieuwe staartgrendels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u staartgrendels per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor staartgrendels

Wanneer u kiest voor onze staartgrendels dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. In ons assortiment vindt u staartgrendels in verschillende afmetingen. Een staartgrendel wordt veelal gebruikt om uw poortje of tuinhek te vergrendelen aan de grond.

Waaruit bestaan onze staartgrendels

Onze staartgrendels zijn gefabriceerd uit geelverzinkt ijzer. Deze verzinking wordt gebruikt om roestvorming te voorkomen. Ook zijn ze voorzien van een sluitbeugel.

Staartgrendels kopen

Wilt u degelijke en mooie staartgrendels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de staartgrendels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn staartgrendels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes