Staarthengen

Staarthengen, zeer geschikt voor de bevestiging van uw tuinhek, poortjes en kastdeuren. Verkrijgbaar in geelverzinkt als bescherming tegen roestvorming wat de levensduur aanzienlijk verlengd en zijn geproduceerd volgens ISO en CE richtlijnen.

Bestelt u uw nieuwe staarthengen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u staarthengen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor staarthengen

Ons assortiment staarthengen zijn producten van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Staarthengen hebben wij in verschillende maten.

Waaruit bestaan onze staarthengen

Onze staarthengen zijn gefabriceerd uit geelverzinkt ijzer. Deze behandeling wordt gebruikt om roestvorming te voorkomen.

Staarthengen kopen

Wilt u degelijke en mooie staarthengen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de staarthengen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn staarthengen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes