Siergrind

Siergrind en siersplit van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs voor opritten, tuinen, tuinpaden. We hebben een breed assortiment waaronder zwarte basalt, Ardenner geel, Ardenner grijs, rode mijnsteen, ice blue, taunus quartz, maar ook boomschors, schelpen, zand en berggrind. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de dikte, lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuwe siergrind en siersplit bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

37 Resultaten

37 Resultaten

Waarom kiezen voor siergrind

Siergrind of siersplit is een veelgebruikt product voor het aanleggen van paden en opritten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes. Wij bieden u een zeer ruim assortiment A-kwaliteit siergrind aan. Siergrind wordt aangeleverd in een bigbag variërend van gewicht, u hebt ongeveer 75 kg/m2 nodig. In ons assortiment bieden wij ook grindplaten, splitplaten aan hiermee kunt u eenvoudig grote oppervlaktes aanleggen. Grindplaten zijn extreem sterk en belastbaar tot 3 ton per m2. Siergrind kunt u eenvoudig met een hogedrukspuit of tuinslang reinigen.

Waaruit bestaat ons siergrind

Ons siergrind bestaat uit allerlei soorten, maten en kleuren natuursteen zoals zwarte basalt, berggrind of rode mijnsteen. Verder hebben we in ons assortiment schelpen, Franse boomschors en allerlei soorten zand.

Opsluitbanden en kantafsluitingen voor siergrind

Opsluitbanden en kantafsluitingen worden vaak gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Siergrind kopen

Wilt u degelijk en mooi siergrind kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het siergrind zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is siergrind niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals boomschorsmatten, tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes