Klimpiramide

Klimnet, klimtoestel, klimpiramide speeltoestel piramide voor openbare speelplaatsen en schoolpleinen, multicolor touw, staal versterkt. Mast vuurverzinkt TÜV gekeurd voor openbare speeltoestellen en speelplaatsen.

Bestelt u uw nieuwe klimpiramide bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

9 Resultaten

9 Resultaten

Waarom kiezen voor een klimpiramide

Hoe hoog durf jij te klimmen, klauteren, lekker hangen op een touw? Hoe goed kun jij je evenwicht bewaren? Hoe behendig ben jij? En als jij rustig staat in de klimnet piramide en iemand anders gaat schommelen, reageer jij dan snel genoeg om je goed vast te houden? Een klimpiramide heeft heel veel mogelijkheden en is goed voor de ontwikkeling en motoriek van kinderen. Een touw wiebelt immers alle kanten op? De klimpiramides hebben aantrekkelijke multicolor kleuren en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

Waaruit bestaan onze klimpiramides

Een klimpiramide speeltoestel voor speelplaatsen schoolplein, zijn gemaakt van een multicolor touw met staal versterkt. De mast is vuurverzinkt (gegalvaniseerd) Dit betekent dat het minder gevoelig voor corossie (roestvorming) is. De piramides zijn TÜV EN 1176 gekeurd voor openbare speeltoestellen en speelplaatsen.

Klimpiramide kopen

Wilt u degelijke en mooie klimpiramide kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de klimpiramide zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een klimpiramide niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes