Dikformaat

Onze dikformaat betonklinkers zijn leverbaar in getrommelde en strakke uitvoering en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze dikformaat stevige robuuste betonklinkers zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals graniet en basalt en de strakke uitvoering is voorzien van een speciale deklaag tegen voortijdige slijtage en daarmee extra duurzaam. Alle dikformaat betonklinkers zijn dan ook slijtvast, kleurvast en minder gevoelig voor vervuiling en blijven zelfs na intensief gebruik mooi. Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding zoals u van ons gewend bent. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuwe dikformaat betonklinkers bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

9 Resultaten

9 Resultaten

Waarom kiezen voor dikformaat betonklinkers

Dikformaat betonklinkers geeft u tuin of terras een strakke look. Ook zeer geschikt om er een oprit van te maken. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen (graniet of basalt) en zijn voorzien van een speciale deklaag tegen voortijdige slijtage. Hierdoor zijn ze slijtvast, kleurvast en minder gevoelig voor vervuiling en blijven zelfs na intensief gebruik mooi. Intergard levert zowel strakke als getrommelde betonklinkers in verschillende kleuren. Getrommelde betonklinkers zijn nieuwe klinkers die door een behandeling geen scherpe hoeken en randen meer hebben. Hierdoor zien ze er uit als antieke, oudere klinkers. Dikformaat betonklinkers kunnen in verschillende verbanden gelegd worden, zoals bijvoorbeeld halfsteensverband, keperverband of blokverband.

Waaruit bestaan onze dikformaat betonklinkers

De dikformaat betonklinkers zijn gemaakt van graniet of basalt. Graniet is een hardgesteente, die diep in de aarde vindbaar is. Basalt is een hardgesteente dat dicht bij de aarde gestold is.

Opsluitbanden voor dikformaat betonklinkers

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Dikformaat betonklinkers kopen

Wilt u degelijke en mooie dikformaat betonklinkers kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u dikformaat betonklinkers zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn dikformaat betonklinkers niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes