IJzerwaren

In deze categorie vind u diverse hoogwaardige ijzerwaren, zoals deurboomsteunen, anti-klimbeugels, schragen, werkbanken en zaagbokken.

Bestelt u uw nieuwe ijzerwaren bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor ijzerwaren

Intergard verkoopt verschillende ijzerwaren zoals anti klimbeugels voor op een regenpijp, ronde stalen buis waarom een camera staat of een licht armatuur is bevestigd. Een anti klimbeugel voorkomt het omhoog klimmen, zodat inbrekers en vandalen minder kans krijgen. Mogelijk kunt u deze aanvullen met onze anti-klimstrip voor o.a. schuttingen, tuinschermen en muurtjes. Verder hebben wij deurboomsteunen voor o.a. het vergrendelen van een deur met een balk, Met een houtstapelhouder heeft u een prachtige houtberging voor de opslag van houten blokken of openhaardhout. Een zaagbok voor het veilig zagen van uw boomstammen. Ook hebben wij verschillende schragen; 2 schragen en een plank erop zijn ideaal om te gebruiken als behangtafel, bureau of voor buiten om ter decoratie een bloempot of snuisterijen op te zetten.

Waaruit bestaan onze ijzerwaren

Onze ijzerwaren bestaan uit staal welke thermisch verzinkt is. Dit betekent, dat het staal beschermd wordt tegen roestvorming.

IJzerwaren kopen

Wilt u degelijke en mooie ijzerwaren kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de ijzerwaren zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn ijzerwaren niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes