Zandstra schaatsen

Intergard heeft voor de winter een prachtige kwalitatief hoogwaardige collectie Zandstra schaatsen in het assortiment voor jong en oud. Zandstra is een schaatsspecialist welke uitblinkt in het bieden van comfort en kwaliteit voor urenlang schaatsplezier. Zandstra is leider op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen op schaatsgebied. Pijnlijke voeten van het schaatsen zijn nu verleden tijd. Wij bieden u een mooie selectie Zandstra schaatsen aan. Wilt u graag glijdend over het ijs lange afstanden op het ijs maken? Dan zijn noren een geschikte keuze voor u. De noor lerenschoen, is een comfortabel laag model. De noor semi soft is een model met extreem comfort

Bestelt u uw nieuwe Zandstra schaatsen bij Intergard, dan profiteert u van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor Zandstra schaatsen

De schaatsen van Zandstra blinken uit op de nieuwste ontwikkelingen op schaatsgebied. Comfort staat hierbij hoog in het vaandel. Voor zowel beginners als ervaren schaatsers. Lange afstanden maken over ijs? Dan zijn noren een geschikte keuze.

Waaruit bestaan onze schaatsen

De schaatsen van Zandstra zijn van hoge kwaliteit en bieden bijzonder comfort voor zowel de beginnende schaatser als de ervaren schaatser. Zandstra is leider op gebied van de laatste schaatsontwikkelingen en gebruikt kwalitatief hoogwaardige materialen. De lederen noor is een laag model met een comfortabele lederen voering. De schaatsdikte is 1.4 mm (54RC), de ronding 27 meter. De noor semi soft is een welke veel steun biedt aan uw voet. Het is een zeer comfortabel model. U zult geen last krijgen van pijnlijke voeten.De ronding is 27 meter. Het staal van de noren roest niet, want is bewerkt met een speciale poedercoating. De noren zijn in verschillende maten beschikbaar Winterplezier voor jong en oud!

Zandstra schaatsen kopen

Bent u op zoek naar degelijke en vooral comfortabele schaatsen van hoogwaardige kwaliteit, kies dan voor Intergard. Wij bieden u een prachtige selectie Zandstra schaatsen en accessoires voor een scherpe prijs. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn schaatsen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes