Grendels

Een breed assortiment aan grendels en schuiven zoals plaatgrendels, raamschuiven, deurschuiven, staartgrendels, maar ook tuinheksluitingen, poortsloten en keldersloten. Alle grendels zijn volgens ISO richtlijnen geproduceerd en voldoen aan de hoogste eisen, verkrijgbaar in verschillende anti roestbehandelingen zoals verzinkt, geelverzinkt, maar ook in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw nieuwe grendels en schuiven bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u grendels en schuiven per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

61 Resultaten

Pagina

61 Resultaten

Waarom kiezen voor grendels

Wanneer u kiest voor onze grendels dan kiest u producten van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. In ons assortiment vindt u grendels in allerlei soorten en maten. In verzinkt maar ook in rvs uitvoeringen. Grendels om uw tuinpoorten, poorten of deuren af te sluiten maar ook raamschuiven of keldersloten.

Waaruit bestaan onze grendels

Onze grendels hebben we in verschillende uitvoeringen, geelverzinkt, vuurverzinkt of rvs roestvrijstaal. Deze behandelingen worden gebruikt om roestvorming te voorkomen.

Grendels kopen

Wilt u degelijke en mooie grendels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de grendels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn grendels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes