Raveeldragers

Met de raveeldragers kan men houten balken aan betonwanden en metselwerk bevestigen, al onze raveeldragers worden geproduceerd volgens de ISO richtlijnen en voldoen aan de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn de raveeldragers verzinkt wat vroegtijdige roestvorming voorkomt of aanzienlijk vertraagd.

Bestelt u uw nieuwe raveeldragers bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

28 Resultaten

28 Resultaten

Waarom kiezen voor een raveeldragers

Raveeldragers worden gebruikt voor raveelconstructies of gordingen tussen spanten en lichte constructies. Met de raveeldragers kan men houten balken aan betonwanden en metselwerk bevestigen. Al onze raveeldragers worden geproduceerd volgens de ISO richtlijnen en voldoen aan de hoogste kwaliteit

Waaruit bestaan onze raveeldragers

Een raveeldrager bestaat uit staal welke thermisch verzinkt is. Dit betekent, dat het staal beschermd wordt tegen roestvorming. Andere benamingen voor thermisch verzinkt zijn vuurverzinkt of volbad verzinking.

Raveeldragers kopen

Wilt u degelijke en mooie raveeldragers kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de raveeldragers zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn raveeldragers niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes