RVS glijbaan

Kwalitatief hoogwaardige glijbanen voor speeltoestellen in het openbare of publieke domein RVS 304 roestvrijstaal TÜV EN 1176 gekeurd voor openbare speeltoestellen, schoolpleinen, speelplaatsen. Vandalismeproof, lange levensduur en prijsgunstig.

Bestelt u uw nieuwe rvs glijbanen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

15 Resultaten

Waarom kiezen voor een RVS glijbaan

Een RVS glijbaan is een sterk product. Intergard levert RVS glijbanen in verschillende afmetingen. De RVS glijbanen zijn vandalismeproof, hebben een lange levensduur en zijn prijsgunstig.

Waaruit bestaan onze RVS glijbanen

RVS 304 glijbanen zijn vuurverzinkt en bestaan uit o.a. chroom, nikkel en ijzer. Hierdoor is de kans op roestvorming aanzienlijk verkleind. Bovendien zijn ze TÜV gekeurd voor openbare speeltoestellen, schoolpleinen en speelplaatsen. Wilt u een RVS glijbaan kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u het artikel voor de laagste prijs. Alle vermelde prijzen zijn dus per complete set inclusief.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn glijbanen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating