RVS glijbaan

Kwalitatief hoogwaardige glijbanen voor speeltoestellen in het openbare of publieke domein RVS 304 roestvrijstaal TÜV EN 1176 gekeurd voor openbare speeltoestellen, schoolpleinen, speelplaatsen. Vandalismeproof, lange levensduur en prijsgunstig.

Bestelt u uw nieuwe rvs glijbanen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

15 Resultaten

15 Resultaten

Waarom kiezen voor een RVS glijbaan

Wanneer u kiest voor een glijbaan, dan kiest u voor veel speelplezier voor kinderen. In eerste instantie zullen ze voorzichtig naar beneden gaan. Als hij/zij dit een paar keer heeft gedaan, zal het gaan onderzoeken wat voor mogelijkheden er nog meer zijn: liggend op rug of buik, met meerdere kinderen tegelijk. De glijbanen kunnen bevestigd worden aan uw eigen gemaakte speeltoestel of aan onze houten speeltoestellen. Hoe mooi is het, om de fantasie van een kind te vergroten. Dit is natuurlijk erg goed voor de ontwikkeling en zelfvertrouwen van uw kind(eren). Een RVS glijbaan is een sterk product. Intergard levert RVS glijbanen in verschillende afmetingen. De RVS glijbanen zijn vandalismeproof, hebben een lange levensduur en zijn prijsgunstig.

Waaruit bestaan onze RVS glijbanen

In ons assortiment hebben we RVS 304 glijbanen maar ook glijbanen gecombineerd rvs / vuurverzinkt. Deze bestaan uit o.a. chroom, nikkel en ijzer. Hierdoor is de kans op roestvorming aanzienlijk verkleind. Bovendien zijn ze TÜV gekeurd voor openbare speeltoestellen, schoolpleinen en speelplaatsen. Wilt u een RVS glijbaan kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u het artikel voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn glijbanen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating