Tuinkasten

Houten tuinkasten of tuinberging chroomvrij geïmpregneerd wat de levensduur van het hout aanzienlijk verlengd. Ideaal voor het opbergen van tuingereedschap, tuinkussen en andere tuinartikelen. Compleet met beslag, bevestigingsmateriaal en constructietekening. Bestelt u uw nieuwe tuinkast bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

5 Resultaten

5 Resultaten

Waarom kiezen voor tuinkasten

Tuinkasten zijn een ideale oplossing voor het opbergen van uw tuingereedschap en overige tuinattributen zoals bijvoorbeeld uw bezems, harken of ander tuingereedschap. Zo blijven uw spulletjes in prima conditie en hebt u gelijk uw gereedschap bij de hand. Te plaatsen in iedere tuin maar ook op het balkon. Ook hebben we haardhoutbergingen voor het opbergen van uw haardhout. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en modellen.

Waaruit bestaan onze tuinkasten

Onze tuinkasten bestaan uit geïmpregneerd grenen hout en zijn inclusief dakleer cq dak, vloer en hang- en sluitwerk. FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer.

Tuinkasten kopen

Wilt u degelijke en mooie tuinkasten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de tuinkasten zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de tuinkasten niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals opbergkasten,tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating Bent u tevens op zoek naar een manier om uw lelijke kliko op te bergen? Kijk dan ook eens op kliko ombouw