Fonteinpompen

Ook voor fonteinpompen kunt u terecht bij Intergard. Onze fonteinpompen zijn uitermate geschikt voor waterornamenten en fonteinen en voorzien in capaciteitsbehoeften van 350 tot 3900 liter per uur. Voor iedere formaat vijver een passende pomp. Of het nu gaat om fonteinpompen, waterornamenten, vijverdecoratie of vijverfolie, hier bent u op het juiste adres.

Bestelt u uw fonteinpompen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor fonteinpompen

Wanneer u kiest voor onze fonteinpompen dan kiest voor u voor een klassieker. Speciaal ontworpen voor waterornamenten en fonteinen. Synchrone fonteinpompen met magneetrotor die zowel met de klok mee als tegen de klok in draait afhankelijk van de stroomtoevoer. Een krachtige techniek voor een extra lange levensduur van uw fonteinpomp. Wat uw keuze ook is, wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment.

Waaruit bestaan onze fonteinpompen

Onze fonteinpompen zijn uitermate geschikt voor waterornamenten en fonteinen en voorzien in capaciteitsbehoeften van 350 tot 3900 liter per uur. Voor iedere formaat vijver een passende pomp. Tevens hebben we waterornamenten en vijverdecoratie. Wilt u uw vijver opleuken met een reiger, flamingo of zwaan ook deze vindt u bij ons in het assortiment.

Fonteinpompen kopen

Wilt u degelijke en mooie fonteinpompen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is fonteinpompen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating